31.1.11

Κοπή πίτας του Μελισσοκομικού Συλλόγου Αν. Αττικής "ο Κηφήνας"

Εχθές Κυριακή 30/1/2011 στο Δημαρχείο της Νέας Μάκρης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΜΣ Αν. Αττικής "ο Κηφήνας"

Είδα αρκετούς γνωστούς μεταξύ των οποίων και μελισσοbloggers που μέχρι σήμερα δεν είχαμε συναντηθεί.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου και γνωστός μελισσοblogger  Σπύρος Χάσκος έκοψε τις δύο πίτες (μιά δεν θα μας έφτανε με τίποτα) και οι δύο τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά πήραν ώς  τυχερό δώρο ένα καπνιστήρι οι ένας και μιά κυψέλη 5 πλαισίων ο άλλος (κατασκευή και προσφορά του φίλου μελισσοblogger Κώστα).

Το ένα από τα δώρα.
Επίσης κάποιος μερακλής μελισσοκόμος που δεν συγκράτησα το όνομά του (να με συγχωρεί) έφερε  πολύ καλό κόκκινο κρασί και εκλεκτούς μεζέδες. 

Μεζέδες !

Ο πρόεδρος κόβει την πίτα.


Ο σύλλογος αυτός είναι σχετικά νέος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον σύλλογο εδώ. Πάντως, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, καλό είναι να ξεκινήσουμε να μαζευόμαστε στους συλλόγους μας και να συζητάμε τα προβλήματα. Διαφορετικά λύση δεν βλέπω στο κοντινό τουλάχιστον μέλλον.

Πώς είπατε;
Δεν είστε ενεργό μέλος Μελισσοκομικού Συλλόγου;

Τότε είστε άξιοι της τύχης σας! Σίγουρα στην περιοχή σας θα υπάρχει κάποιος σύλλογος που θα τον μάθετε αν ενδιαφερθείτε. Είναι πολύ καλό να μαζευόμαστε όλοι οι μελισσοκόμοι ένα απογευματάκι κάθε τόσο, να πίνουμε ένα καφεδάκι και να συζητάμε τα μελισσοκομικά μας. Αφήστε λίγο την τηλεόραση και βγείτε έξω με τους συναδέλφους σας. Σίγουρα κάτι καλό θα βγεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: