25.1.11

Τα Προβλήματα των Μελισσοκόμων (νέο ιστολόγιο)

Εμπνεόμενος από την ανάρτηση του ΜΕΛΙ ΛΗΘΑΙΟΝ έφτιαξα το ιστολόγιο "Τα Προβλήματα των Μελισσοκόμων" που φιλοδοξώ να το κάνουμε όλοι μαζί μια δημόσια διαδικτυακή συγκέντρωση των προβλημάτων μας και των προτάσεών μας ως μελισσοκόμων, αφενός για να μας συνδέσει ως ένα συλλογικό όν, αφετέρου για να μην μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τα προβλήματά μας και τις προτάσεις μας. 

Κάθε τόσο θα υποβάλουμε ως βοήθεια στην ΟΜΣΕ, ένα πίνακα με τα προβλήματα και τις προτεινόμενες λύσεις τους, ώστε πλέον η ΟΜΣΕ να γνωρίζει για να μπορεί να ενεργεί.

 

Το ιστολογιο αυτο ειναι ομαδικο.

Μπορεί όποιος συνάδελφος βούλεται, να ζητήσει άδεια πρόσβασης για να κάνει τις αναρτήσεις του, οι οποίες (προσοχή) θα αφορούν μόνον τα προβλήματα των μελισσοκόμων και τις προτεινόμενες λύσεις τους. 

Παρακαλώ τους φίλους μελισσοblogers να βάλουν μιά σύνδεση στο ιστολόγιό τους καθώς και να κάνουν ότι μπορούν για να διαδώσουν. 
Βάλτε στο ιστολόγιό σας  την παρακάτω εικόνα με σύνδεση στο blog.


Ευχαριστώ και σας περιμένω εκεί.

Μελισσοκόμος σε απόγνωση.

3 σχόλια:

Rolo είπε...

και γιατί ρε φίλε πρέπει να βάλω αυτή τη μαιμού που κλαίει στο site μου σαν σύνδεσμο με ο νέο σου ιστολόγιο και να μην πάρω κατευθείαν την OMΣΕ να πω το πρόβλημα μου;

IxNiLaTiS είπε...

1. Κατ'αρχήν το νέο ιστολόγιο δεν είναι "ΜΟΥ" ... είναι "ΜΑΣ"
Δικό μας!! όλων των μελισσοκόμων.

2.Όταν έρθει η ώρα να κλάψεις, θα καταλάβεις οτι με αυτή τη μαϊμού μοιάζεις σε κάτι :))

3. Πάρε τηλέφωνο την ΟΜΣΕ (εσύ μόνος σου ως ένας μεμονωμένος μελισσοκόμος) και πές της πρόβλημά σου. Μετά πές μας τι έγινε. Πχ πές στην ΟΜΣΕ οτι όπου βάλεις τις κυψέλες σου όλοι σε διώχνουν, και οτι ο νόμος περί τοποθέτησης μελισσοσμηνών είναι έτσι φτιαγμένος (από μή μελισσοκόμους) που 99% είσαι παράνομος, και πές μας τι έκαναν.

IxNiLaTiS είπε...

Σε καλό σου ... ακόμα γελά ω