20.9.08

Ο ψυχοπαθής τουφεκιοφόρος …

Κατευθυνόμενος προς από Γραμμένη Οξιά προς Αρτοτίνα, την γενέτειρα του Αθανασίου Διάκου, περνώ αναγκαστικά από την Γέφυρα του Εύηνου ποταμού.



Το τοπίο είναι φοβερό με τα νερά και το πράσινο να προκαλούν κορεσμό.



Και ξαφνικά κάτι μου χαλάει την διάθεση. Κάποιος βλάκας ψυχοπαθής έχει τουφεκίσει τις πινακίδες.


Ήθελα να τον βρω να τον ρωτήσω τι κατάλαβε που τις κατάστρεψε και καταστρέφει και το όνομα των κυνηγών.



Γιατί δυστυχώς ο κόσμος δεν θα πεί πως "κάποιος βλάκας που έτυχε να είναι κυνηγός καταστρέφει τις πινακίδες", αλλά θα πει "οι κυνηγοί καταστρέφουν τις πινακίδες".


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε πως μας "στόλισαν" στην τουφεκισμένη πινακίδα.
(Αποβράσματα - Ζώα, Φόλες - Ζώα)



Μπράβο ρε βλάκα …
Εκτός και αν δεν είσαι βλάκας αλλά αρκετά έξυπνος ώστε να ξέρεις πώς να ενοχοποιήσεις την κυνηγητική οικογένεια, οπότε εδώ αλλάζει το πράμα… ;)

4 σχόλια:

chaniabee είπε...

5 τρύπες σε πινακίδα !!! και τον λες ψυχοπαθή???
μάλλον δεν έχεις δει πινακίδα στα Χανιά!!!

IxNiLaTiS είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω τί χούι είναι αυτό >:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ixnilatis H AITIA ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ(ρύπανση με μπάζα και σκουπίδια κ.α.)ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ:EΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...Ο,ΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΠΡΑΞΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΑΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ή ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΚΑΙ Τ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ!! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΗΝΥΓΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΕΝΔΕΧΟΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΚΗΝΥΓΑΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΤΣΙΔΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΒΕΒΑΙΑ!!!

IxNiLaTiS είπε...

Σωστά μιλάς. Μόνον η παιδεία δημιουργεί συνείδηση.

Αλλά βλέπεις ... όλα τα καθεστώτα προσέχουν επιμελώς να μήν δημιουργείται συνείδηση στο "πόπολο", διότι μετά δεν θα έχει την βολική συμπεριφορά του εύκολα κατευθυνόμενου όχλου.