25.1.20

Μήπως η ΟΜΣΕ βρίσκεται υπό κατάληψη;


Αγαπητοί συνάδελφοι έχω την εντύπωση ότι η ΟΜΣΕ βρίσκεται υπό κατοχή.  Μόλις παρέλαβα την επιστολή κλήση για Γενική Συνέλευση της ΟΜΣΕ, όπου στα θέματα της ημερήσιας διάταξης δεν υπάρχουν πουθενά οι προτάσεις των συλλόγων.  Δυστυχώς αυτό δεν είναι ευθύνη αποκλειστικά του κ. Ντούρα αλλά είναι ευθύνη του ΔΣ. 

Το ΔΣ δεν δέχθηκε να συνεδριάσει για να συμπεριλάβει τα θέματα των συλλόγων στην ημερήσια διάταξη.  Αυτό το εκλαμβάνω ως φίμωμα των μελών/συλλόγων. Ακόμα κι αν το ΔΣ δεν είναι υποχρεωμένο  να κάνει μία συνεδρίαση για την κατάρτιση των θεμάτων που τέθηκαν εμπρόθεσμα (αυτή είναι η δουλειά του), το επιβάλει ο σεβασμός προς  τη θέση τους, προς τον θεσμό  και προς τους συναδέλφους.  Το επιβάλλει  αυτό που ο λαός ονομάζει  "φιλότιμο" και  "καλή πρόθεση".  

Υπενθυμίζω ότι ο κ. Ντούρας στην ΓΣ του 2019 αποπειράθηκε δολίως να εμποδίσει την Γενική Συνέλευση στη λήψη αποφάσεων,  προσπαθώντας να εμποδίσει την ψηφοφορία.  Ευτυχώς ανεπιτυχώς. Αυτή την φόρα όμως ήταν καλά προετοιμασμένος.

Θα κάνω ότι μπορώ ώστε το θέμα να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Επίσης την ίδια μέρα μετά την τακτική Γενική συνέλευση θα γίνει και έκτακτη για να συζητηθούν οι αλλαγές στο καταστατικό.  Έχω δύο ερωτήματα:
1.- Γιατί όχι μέσα στην τακτική ΓΣ; Γιατί θα πρέπει να κλείσουμε την τακτική και να ανοίξουμε έκτακτη; Σε τι μας εξυπηρετεί;  
2.- Βλέπετε ότι η πρόσκληση έχει κλειδώσει τα θέματα. Η Γενική Συνέλευση δε θα  μπορεί επί τη ευκαιρία να αποφασίσει και για κάποια άλλη αλλαγή. Γι άλλη αλλαγή θα πρέπει να γίνει άλλη έκτακτη ΓΣ, και άλλη μία τροποποίηση στο πρωτοδικείο με το κόστος σε χρόνο και χρήμα που συνεπάγεται.  
Μήπως τελικά η ΟΜΣΕ βρίσκεται υπό κατάληψη; 

Κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση

Κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση

Από κάτω βλέπετε την πρόσκληση του μελισσοκομικού συλλόγου "Ο Κηφήνας" όπου καλεί τα μέλη τυ να φέρουν τις προτάσεις τους και δίνει καταληκτική ημερομηνία.
Η ΟΜΣΕ δεν ενημέρωσε κανέναν. Έκανε ΔΣ τον Δεκέμβριο, στα κρυφά, στη ζούλα και στο σκοτάδι.


Ο Κηφήνας σέβεται τα μέλη του. Η ΟΜΣΕ μας σέβεται;









Δεν υπάρχουν σχόλια: