5.9.14

Οδική Μελισσοκομική Βοήθεια

Μπα, εμένα δεν θα μου τύχει τίποτα στραβό.  Τα στραβά και οι ατυχίες συμβαίνουν μόνον στους  άλλους.  Έτσι έλεγα μέχρι  και το Σάββατο 9 ξημερώματα 10 Αυγούστου.  Όμως όλα τα μηχανήματα όσο καλά κι αν είναι κάποτε παθαίνουν βλάβες. 
Ακινητοποιημένος μέσα στην νύκτα επάνω στα Βαρδούσια με το τρέιλερ γεμάτο μελίσσια, ε, δεν ήταν και η καλύτερή μου.  Ποιος μεταφορέας μπορεί να αναλάβει μεταφορά μελισσιών,  αφού όποιος ακούσει «μέλισσες» σταυροκοπιέται και φεύγει; 
Ευτυχώς θυμήθηκα ότι στην ιστοσελίδα της ΟΜΣΕ υπήρχε ένας κατάλογος  με τίτλο  ΟΔΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Τηλεφώνησα στην σύζυγο, μπήκε στην ιστοσελίδα της ΟΜΣΕ   και μου έδωσε το τηλέφωνο ενός συναδέλφου.  Πράγματι ο συνάδελφος (που με παρεκάλεσε να μείνει ανώνυμος) τα ξημερώματα έφτασε με το μελισσοκομικό του φορτηγό. Τα μελίσσια φορτώθηκαν στο δικό του φορτηγό και ξεκίνησαν για το νομό Λαρίσης.  Το μεσημεράκι είχαν όλα ξεφορτωθεί στη νέα τους θέση.

Τα μελίσσια νωρίς το πρωί έχουν μπει στο φορτηγό του συναδέλφου

... στην ιστοσελίδα της ΟΜΣΕ


Το μεσημεράκι είχαν όλα ξεφορτωθεί στη νέα τους θέση.

Την επομένη ημέρα επισκεύασα την μηχανική βλάβη και ξεκίνησα τις διακοπές μου.

κι όμως ... αυτός ο καιρός μου αρέσει, και είναι πολύ καλός για ψαροντούφεκο

Καλό είναι να εγγραφούμε όλοι οι μελισσοκόμοι στην  Οδική Μελισσοκομική Βοήθεια και ταυτόχρονα να έχουμε κάπου στο αυτοκίνητο μία τυπωμένη σελίδα του καταλόγου. Ποτέ δεν ξέρεις σε ποιο με΄ρος της Ελλάδος θα βρεθούμε ακινητοποιημένοι με μελίσσια φορτωμένοι.

3 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Πάνο είχες Αγιο μαζί σου.

IxNiLaTiS είπε...

Ναι Μαρκο, είχα Άγιο ...

evangelos naxios είπε...

Πόσο λεβέντης,πόσο γίγαντας,τι χαρακτήρας πρέπει νάσαι,πόσο μεγάλος μελισσοκόμος πρέπει νάσαι για να αφήσεις το κρεβάτι σου ,την ησυχία σου,να πας να βοηθείσεις τον συνάνθρωπο σου και να θέλεις να μείνεις και ανώνυμος.........!!!!!!!!!!!!!!!

Επειδή είναι αδελφός μου και είμαι υπερήφανος και ευχαριστώ Τον Θεό που με αξίωσε να έχω τέτοιους αδελφούς....."κλέβω "την ανάρτηση........