22.7.14

Σχέδιο Αγροτικής Ανάπτυξης


Όταν ξυπνήσουμε θα είμαστε δούλοι.

Το σχέδιο αγροτικής ανάπτυξης που υποβάλαμε στις Βρυξέλλες αλλά δεν μας  το αποκάλυψαν οι πολιτικοί μας:
 
 1. Για το ελαιόλαδο:
Αντί των 1.200 ελαιοτριβείων, που λειτουργούν σήμερα σε όλη τη χώρα, με μια μέση ετήσια παραγωγή περίπου 500 τόνους το καθένα, να δημιουργηθούν μόνο ΔΥΟ mega-ελαιοτριβεία. Τα υπόλοιπα θα κλείσουν!
 
2. Για τα φρούτα και λαχανικά:
Θα γίνουν 2 ή 3 μεγάλες μονάδες συσκευασίας σε Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και στην Πελοπόννησο. Οι υπόλοιπες που υπάρχουν σήμερα θα κλείσουν!
 
3. Και το καλύτερο μας το φυλάνε στην επόμενη παράγραφο: Να ιδρυθεί μία (μία) εταιρεία διακίνησης όλων αυτών των αγροτικών προϊόντων με προτεινόμενο όνομα “Greek Foods Company” η οποία μπορεί να είναι ιδιωτική.




Να συμπληρώσω  με την φαντασία μου το υπόλοιπο σενάριο, μιας και το είδαμε σε άλλα θέματα και θα το βλέπουμε συνέχεια από ‘δώ και μπρός:
Αυτά τα δύο ελαιοτριβεία, τα δύο – τρία συσκευαστήρια και η μία και μοναδική εταιρεία διανομής, θα αποτελούν κομβικό σημείο της οικονομίας μας και με κάποιο τρόπο θα καταλήξουν στα χέρια ιδιώτη, ή μέσω του κράτους θα πουληθούν σε ιδιώτες.  
Δηλαδή αφού είναι δύσκολο να πάρουμε και να καλλιεργούμε εμείς τα κτήματά σας, θα σας τα αφήσουμε, … αλλά …, θα εξαρτάτε από εμάς κάθε σας κίνηση και κάθε φράγκο που θα μπαίνει στην τσέπη σας.



Φυσικό επόμενο είναι ο κάθε μικρός κτηματίας θεωρεί ασύμφορη την καλλιέργεια και την κατοχή κτημάτων, και θα τα πουλάει για πενταροδεκάρες στις μεγάλες εταιρείες (βλέπε Λατινική Αμερική)
Αυτό ακριβώς  που θέλουν να κάνουν και με το νερό.
 
Δηλαδή στο βρώμικο σχέδιό τους για το πλιάτσικο της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, έδωσαν το όνομα ...  "Σχέδιο Αγροτικής Ανάπτυξης" (με σήμα τον δήμιο)
 
Μπορεί κάποιοι να λένε ότι αυτά δε γίνονται στην Ελλάδα,  αλλά πρέπει να παραδεχθούν ότι έχει γίνει πλέον γνωστός ο σκοπός όχι μόνον των παγκοσμίων αλλά και των Ελλήνων εξουσιαστών. Και θα τον πετύχουν γιατί κοιμόμαστε!
Φυσικά οι αγροτοπατέρες δε ξέρουν τίποτα από όλα αυτά … διότι αυτοί θα είναι οι αυριανοί τσιφλικάδες - οι συμφωνίες έχουν γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: