23.12.11

Το νέο παγόσμιο νόμισμα. "GLOBO"

 Το νέο παγκόσμιο νόμισμα θα ονομάζεται GLOBO. Να λοιπόν γιατί τραβάμε αυτά τα δεινά της "κρίσης μαϊμού", που με περίσσεια μαεστρία και τέχνη εξάπλωσαν και εξαπλώνουν παγκοσμίως τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης.




Στην παρούσα φάση και μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής του Δεκεμβρίου, δείχνει ότι από την αρχή του 2012, θα συγκρουστούν δύο παγκόσμιες θεωρίες εναρμόνισης, εντός αλλά και εκτός Ευρώπης.

Η πρώτη , που υπερασπίστηκε όχι τυχαία ,δημόσια ήδη μέσω του Bloomberg, η οικογένεια Ρότσιλντ, θα επιδιώξει μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πρώτη φάση την κατάργηση των εθνικών κρατών, άρα και των νομισμάτων τους, προκειμένου να έχουμε μια επόμενη φάση της Παγκοσμιοποίησης, όπου αντί για τις αντιπροσωπευτικές των Λαών κυβερνήσεις ,θα έχουμε τραπεζικοκεντρικές ενότητες, με δημοσιονομική και χρηματοπιστωτική ομοιογένεια και την δημιουργία στη βάση , ως προς τη δομή του ευρώ και όχι του δολαρίου, ενός νέου παγκόσμιου νομίσματος που θα απορροφήσει τα υπάρχοντα.

Χωρίς κρατική Κεντρική Τράπεζα

Η Αμερική, ως ΗΠΑ, είναι έθνος, αν και ομόσπονδη, που δεν ελέγχει όμως την Κεντρική Τράπεζα, αλλά ούτε και οι τραπεζίτες ιδιοκτήτες της, δεν μπορούν να ελέγξουν την Αμερική, ως Δημοκρατία και ως Έθνος, μέχρι τουλάχιστον να επιβεβαιωθεί ένα σενάριο, όπως αυτό που υπο τύπον παραδοξότητας, δημοσιοποίησαν οι New York Times.

Να βρεθεί σε κατάσταση χρεοκοπίας και μπροστά στο κραχ, οι τραπεζίτες της FED, να οδηγήσουν σε παραίτηση τον Ομπάμα, το εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ δηλαδή, και να διορίσουν στη θέση του για παράδειγμα τον Μπλούμπεργκ, με τη σύμφωνη γνώμη Γερουσίας και Βουλής των Αντιπροσώπων, προκειμένου να βρεθεί διέξοδος. Τι δηλαδή; Ότι δοκιμάζεται στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα και την Ιταλία, όταν Παπανδρέου και Μπερλουσκόνι σχεδόν ταυτόχρονα , επέλεξαν ο ένας με την πρόταση για δημοψήφισμα και ο άλλος με τη δήλωση του ότι το ευρώ δεν σημαίνει πλούτο για την Ιταλία, να προκαλέσουν ρωγμές στην Ένωση.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ otyposnews

8 σχόλια:

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, το φως της γεννήσεως του Θεανθρώπου να φωτίσει τις ψυχές όλων των ανθρώπων για περισσότερη Αγάπη, Αλληλοκατανόηση και Συμπόνια απέναντι σε αυτούς που υποφέρουν.
Εύχομαι ολόψυχα το νέο έτος 2012 να είναι πιο ευτυχισμένο, δημιουργικό και ελπιδοφόρο.

chaniabee είπε...

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά ! το νέο έτος να μας βρει με χαμόγελο! Και όσο για τα χρήματα φίλε μου…… άσε να ανησυχούν αυτοί που τα έχουν φιλαμένα!!!

μελιΣακης είπε...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
ΥΓΕΙΑ ,ΧΑΡΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ

manos είπε...

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!!!

ΜΕΝΤΕΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ

Grypas είπε...

Χρόνια πολλά πάντα με υγεία!

meliritos είπε...

Παναγιωτη χρονια πολλα καλα χριστουγεννα και καλη χρονια με υγεια σε εσενα και στην οικογενεια σου

melissokomia kritis είπε...

Kαλές γιορτές με Υγεία.