6.12.11

Κρατήρας ηφαιστείου η Ευρώπη λόγω Γερμανίας

Του ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ τ. βουλευτή, τ. ευρωβουλευτή και τ. αντιπροέδρου της Ευρωβουλής

Η Ευρωζώνη παραδέρνει. Οι επιθέσεις των αγορών κορυφώνονται. Οι Οίκοι Αξιολόγησης, ανεξέλεγκτοι, τρίζουν κάθε τόσο τα δόντια τους. Έγκυροι οικονομολόγοι διαφωνούν ριζικά και αλληλοδιαβάλλονται. Το πάνω από μισό αιώνα ακλόνητο ευρωπαϊκό οικοδόμημα ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΤΑΙ, έτοιμο να καταρρεύσει. Και η Γερμανία της Μέρκελ, το άτεγκτο 4ο οικονομικό Ράιχ, παίζει εν ου παικτοίς. Μια Γερμανία ανάλγητη και τιμωρός προς τρίτους, η οποία στρέφεται ευθέως και εναντίον του δικού της λαού... Ενός κοντόφθαλμου λαού, υπόδουλου της σχετικής προπαγάνδας, που νομίζει αφελώς ότι την ευημερία τού τη στερούν οι... ακαμάτηδες και οι... διεφθαρμένοι του Νότου, τμήματα του οποίου εύχονται μάλιστα, αγνοώντας πιθανότατες αρνητικές επιπτώσεις για τη χώρα τους, την επιστροφή στο μάρκο!

Αλλά και πλην της Γερμανίας (που έχει καταπιεί αμάσητες τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ των... ακαμάτηδων και των... διεφθαρμένων) ας ρίξουμε μια ματιά στα καμώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνολικά: Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση ΔΕΝ απαρτίζεται εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια από τους πληθυσμούς των κρατών-μελών της. Απαρτίζεται αφενός από εκατοντάδες εκατομμύρια πολιτών σαν να είναι απρόσωποι ΑΡΙΘΜΟΙ, χωρίς υλικές ανάγκες, βούληση, επιδιώξεις και όνειρα για μια καλύτερη ζωή, και αφετέρου από ΨΥΧΡΟΥΣ ηγέτες, μεγαλόσχημους διαμορφωτές της κοινής γνώμης με παραφουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και αμύθητα κεφάλαια που αβγατίζουν αεριτζίδικα διά της αστραπιαίας μετακίνησής τους στις εκάστοτε ΕΥΝΟΪΚΕΣ γιʼ αυτά αγορές...

Με αφορμή τις προαναφερθείσες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, θα κάνω παρακάτω μια σωτήρια και αποτελεσματική πρόταση, αφού προηγουμένως εξηγήσω γιατί η Ελλάδα καταποντίζεται στα τάρταρα σήμερα.

Το πρώτο κινούν της καταστροφής είναι αποδεδειγμένα πλέον, ο βαλτός και ολίγιστος Παπανδρέου ο τρίτος, ο οποίος εναβρύνεται ότι μας... γλίτωσε από την πτώχευση (!) και ετοιμάζεται για έναν ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ αμιγώς νεοδημοκρατικής και ΠΑΣΟΚικής συνεργασίας –μʼ αυτό το πλευρό να κοιμάται– προκειμένου να... ξεπλύνει τις ολοφάνερες ΚΑΙ στον ίδιο ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ. Προς το παρόν έχει στο πόδι του τον αντάξιό του Παπαδήμο, ΜΕΓΑ... ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΠΙΣΗΣ, ο οποίος έμπασε κυνικότατα στο Μαξίμου την «τρόικα», δημιουργώντας έναν επονείδιστο και ΕΥΓΛΩΤΤΟ συμβολισμό, για να αντιληφθούμε όλοι ποιοι μας κυβερνάνε! Ο ίδιος τραπεζίτης-πρωθυπουργός εκπροσώπησε τη χώρα μας εις τας Ευρώπας και ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ με τις επιδιώξεις –αδιέξοδες, ταπεινωτικές και τιμωρητικές- των θλιβερών υποστηρικτών της ΦΑΡΑΣ των τοκογλύφων δανειστών μας.

Η ξενοκρατία, σε έξαρση εσχάτως, έχει σημαντικά ερείσματα στην πατρίδα μας. Οι Εφιάλτες συνόδευαν και συνοδεύουν τη μακραίωνη Ιστορία αυτής της γης, συμπεριλαμβανομένων και εκτάσεων την περίοδο του Βυζαντίου. Εδώ και πολλές δεκαετίες, με τη ραγδαία ανάπτυξη της επικοινωνιακής τεχνολογίας, οργιάζουν οι πάσης φύσεως καλοθελητές και ιδίως αδρά αμειβόμενοι συστημικοί δημοσιογράφοι που άλλαζαν αφεντικά ανάλογα με το προς τα πού έγερνε το ένα ή το άλλο σκέλος του ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Ενός φαύλου (και εκφαυλίζοντος τον λαό) συστήματος που εξεμέτρησε το ζην μόλις αναρριχήθηκε στην εξουσία με ξεδιάντροπα ψεύδη («λεφτά υπάρχουν») και την άσκησε με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας («Τιτανικός» κ.ά.), κατασυκοφαντώντας τους Έλληνες ως «τεμπέληδες» και «διεφθαρμένους» –όλους ανεξαιρέτως!- ο... περινούστερος απόγονος της οικογένειας Παπανδρέου. (Τα υπενθυμίζω και τα υπογραμμίζω με έμφαση αυτά, προσθέτοντας και τον ΔΗΘΕΝ «Μονόδρομο» του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ Μνημονίου, διότι τα αποσιωπούν και τα συγκαλύπτουν τα... αξιοθαύμαστα –και υφιστάμενα ακόμα!- φερέφωνά 
του. Εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς τι θα είχε συμβεί, εάν τα μισά από τα εν λόγω κατορθώματα τα είχε διαπράξει η κυβέρνηση Καραμανλή...)

Ιδού τώρα, όπως προανήγγειλα, η σωτήρια και αποτελεσματική πρότασή μου, που αφορά τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ που μας χρωστάνε οι οφειλέτες μας και ουχί πιστωτές μας Γερμανοί.

Η Συμφωνία του Λονδίνου το 1953 προέβλεπε ότι θα μας καταβάλουν τις αποζημιώσεις αυτές ΟΤΑΝ επανενωθεί η Γερμανία, όπερ και εγένετο το 1990. Έκτοτε παρήλθαν 21 ολόκληρα χρόνια και οι πολιτικές ηγεσίες της χώρας αυτής σφυρίζουν αδιάφορα σαν να μη μας οφείλουν δεκάρα τσακιστή! Οι επικείμενες εθνικές εκλογές, και με μικρή καθυστέρηση να διεξαχθούν, ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΜΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ. Αρκεί έξω από κάθε εκλογικό κέντρο να στηθεί κάλπη με προμετωπίδα «ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ», όπως συμβαίνει με τις κάλπες δημοσκοπικών εταιρειών από τις οποίες προκύπτουν τα αποτελέσματα των EXIT POLLS που ανακοινώνονται το βράδυ των εκλογών. Σʼ αυτήν την ειδική κάλπη ο ψηφοφόρος, αφού εκτελέσει το εκλογικό του καθήκον, θα συμπληρώνει έντυπο με το ονοματεπώνυμό του, το όνομα πατρός ή συζύγου, τον αριθμό ταυτότητος ή διαβατηρίου του, τη διεύθυνση κατοικίας του και θα υπογράφει. Την οργάνωση της διαδικασίας αυτής θα πρέπει να την αναλάβουν οι κατά τόπους δικηγορικοί σύλλογοι, φροντίζοντας να β
Τα εκατομμύρια των εντύπων αυτών θα παραμείνουν σε ασφαλές μέρος εν Ελλάδι, για να επιβεβαιώσουν την ύπαρξή τους όσα ξένα θεσμικά όργανα την αμφισβητούν, και θα σταλεί ο αριθμός τους ΑΡΜΟΔΙΩΣ στο γερμανικό Κοινοβούλιο, σε άλλα Κοινοβούλια και σε ευρωπαϊκές και διεθνείς δικαστικές αρχές. Προσωπικά είχα απλώς την ιδέα – ιδέα που την έχουν, δεν αμφιβάλλω, χιλιάδες άλλοι Έλληνες. Την πραγματική όμως δουλειά θα την εκτελέσουν αμέτρητοι συμπατριώτες μας, τους οποίους ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΥΓ.: Με Παντελή Καψή στην εξουσία (!) και το ένστικτο της επιβίωσης να βρίσκεται σε πρωτοφανή έξαρση, η ύφεση ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ και η ΕΚΡΗΞΗ δεν θα αργήσει.
ρουν και εθελοντές που θα εναλλάσσονται στην εκάστοτε κάλπη.
 
από την εφημερίδα Το "ΠΑΡΟΝ της Κυριακής" 04/12/2011. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: