6.9.11

Προβληματική Πυροσφραγίδα.

Αγόρασα αυτή την πυροσφραγίδα πρίν από 4 χρόνια και εξ αρχής είχε αυτό το πρόβλημα: Η αριστερή πλευρά δεν βγάζει σχεδόν καθόλου φλόγα και πολλές φορές τρεμοσβήνει, με αποτέλεσμα στην δεξιά πλευρά το ξύλο να παίρνει φωτιά ενώ στην αριστερή τα γράμματα φαίνονται μετά βίας. 

Η αριστερή πλευρά δεν βγάζει αρκετή φλόγα, και πολλές φορές τρεμοσβήνει.

Αφού σφράγισα τα πρώτα μου, είπα να την πάω πίσω στον έμπορο, πράγμα που άργησα όμως να κάνω. Όταν την πήγα εκείνος μου είπε πως αν την είχα φέρει αμέσως θα μου την άλλαζε επιτόπου με νέα. Τώρα όμως το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να την επισκευάσει. Οκ, του λέω δεν θέλω νέα, απλά θέλω να δουλεύει σωστά. Έμα μήνα μετά με ειδοποιεί ότι η πυροσφραγίδα ήρθε και είναι έτοιμη. Μάλιστα ο άνθρωπος δεν με χρέωσε τίποτα.
Εχθές (μετά από ένα χρόνο) ξεκίνησα να πυροσφραγίσω τις νέες κυψέλες μου, και αφού δούλεψε σωστά για περίπου 30 λεπτά, μετά εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα.


1. Μήπως καταλαβαίνει κάποιος ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα;
2. Αν αγοράσω νέα, ποιά πυροσφραγίδα με συμβουλεύετε να αγοράσω; Εσείς τι έχετε;

1 σχόλιο:

Τάκης Κοντούλης είπε...

Παναγιώτη το ίδιο προβλημα αντιμετώπισα και εγώ ,δεν φταιει η πυροσφραγίδα γιατί εαν χρησιμοποιεις την φιάλη για οικιακή χρηση δηλ. τις παλιες του υγραεριου ή προπανιου, κατα μεγαλο ποσοστο αυτες εχουν μέσα σγουριασει και κοματακια σγουριας φραζουν τις πολυ μικρες τρυπες των μπεκ.
Εαν το βουλωμενο μπεκ το λυσεις και το φυσηξεις με αερα απο κομπρεσερ θα δεις οτι θα δουλεψ ει σωστα εως να ξαναβουλώσει και πάλι.
Η λύση ? οσο ειναι δυνατον καινουργια και καθαρη φιάλη .