15.9.09

Τι δεν πάει καλά με τους Κρητικούς;;;;

ΝΤΡΟΠΗ!!!

Oι εικόνες ήρθαν απο τον Φιλοζωικό σύλλογο Σητείας. Στις 5 Αυγούστου, μπαίνοντας στο λιμάνι της Σητείας, ένας σκύλος πνιγμένος, επιπλέει με την πέτρα δεμένη στον λαιμό του. Το άμοιρο ζώο θα πάλεψε αρκετή ώρα προσπαθώντας
να μην πνιγεί και τελικά βρήκε τραγικό θάνατο.



Λίγο καιρό πριν, ο Φιλοζωικός σύλλογος Σητείας απελευθέρωσε 2 κουταβάκια που είχε κλείσει κάποιος σε ένα τσουβάλι και είχε αφήσει στον ήλιο σε ερημικό σημείο κοντά στον ποταμό Πισκοκέφαλο.


Δεν πάει καιρός από τότε που σοκαριστήκαμε όλοι από τις εικόνες των σκύλων που πέθαναν από αργό βασανιστικό θάνατο κρεμασμένοι κάτω από ένα δέντρο.

Τι δεν πάει καλά με τους Κρητικούς;;;;
Τι συλλογικά συμπλέγματα κουβαλάνε που τους κάνουν να βασανίζουν ανυπεράσπιστα ζώα;
Γιατί επιμένουν να ντροπιάζουν τον τόπο τους και την Ελλάδα;
Πότε θα ασχοληθεί το επίσημο κράτος με αυτές τις εικόνες ντροπής;;;"

irakliowebradio
troktiko

7 σχόλια:

Exagono είπε...

Φιλε απ οτι ξερω αυτη ειναι νοοτροπια
που γενικα ισχυει σε μικρα χωρια.Δεν δινουν καμια σημασια στα ζωντανα ειδικα αυτα που πρεπει να τα ταισουν αλλα δεν τους αποδιδουν τιποτα.Η φολα παει συνεφο.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Φόλες,ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχη.Μιλάω σαν παθών.

chaniabee είπε...

φιλε ιχνιλατη!!!οι ποντικοι εφαγαν το τυρι! προσεχε οταν γενικευεις τα λογια σου.....

chaniabee είπε...

φιλε Μουρατιδη..!! σε βλεπω να εχεις αποψη για τα χωρια της Κρητης. γνοριζεις καλα την κρητη βλεπω!

IxNiLaTiS είπε...

@ haniabee !!!!

Φίλε μου το περίμενα οτι κάποιος Κρητικός θα αντιδρούσε. Όχι δεν εννοώ οτι όλοι οι Κρητικοί είναι τέτοιας χαμηλής ποιότητας. Παντού υπάρχουν και καλοί και κακοί, αλλά η Κρήτη και η Πελοπόννησος έχουν ακουστεί πολύ για τις φόλες. Εκεί ο ένας κυνηγός φολιάζει τα σκυλιά του άλλου. Δεν το βγάζω από το μυαλό μου αυτό, μου τα έχουν πεί Κρητικοί και Πελοποννήσιοι με τους οποίους έχω συνάψει συγγενικές σχέσεις.
Έχω ένα σκυλί που είναι πολύ καλός ιχνηλάτης, αυτή εδώ:
http://ixnilatis33.blogspot.com/2008/09/blog-post_7763.html
Από αυτήν έδωσα πολλά κουτάβια σε μερικά μέρη της Ελλάδας. Όλα όσα πήγαν Κρήτη και Πελοπόννησο φολιάστικαν. Τα υπόλοιπα΄που πήγαν σε άλλα μέρη, ζούν ακόμα όλα. Τί συμπέρασμα βγάζεις;

Τα χωριά της Κρήτης και της Πελοποννήσου είναι μικρές κοινωνίες, και όλοι γνωρίζουν τον ένοχο αλλά δεν μιλάνε από φόβο.

Παντού γίνονται σαδιστικοί βασανισμοί ζώων, αλλά τώρα τελευταία η Κρήτη ακούγεται συνέχεια.

Αν αυτά που σου λέω δεν σου αρέσουν, τότε ξεκίνα τον αγώνα σου, και προσπάθησε να επηρεάσεις την νοοτροπία των ανθρώπων που βρίσκονται στην σφαίρα της επιρροής σου, και εκείνοι να επηρεάσουν τους δικούς τους ... ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι κάποιος άντρας επειδή μπορεί και βασανίζει σκυλάκια, ούτε επειδή έχει πάρει ένα κουμπούρι και βαράει "μπαλοθιές".

Απεναντίας είναι δειλός, γιατί από την μία τα βάζει με κάτι κατώτερό του νοητικά και σωματικά, και από την άλλη έχει ανάγκη το κουμπούρι. Άντρας σωστός και δυνατός είναι όποιος έχει την δύναμη να επηρεάζει τα πράγματα γύρω του ώστε αυτά να λειτουργούν με αρμονία, δικαιοσύνη και τάξη.

Πραγματικά η Κρήτη είναι λεβεντογέννα, αλλά υπάρχουν και ψεγάδια που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε αν δεν θέλετε να σας χαλάνε το όνομα.

Ξέρω οτι αυτά που σου είπα δεν σου αρέσουν αλλά να ξέρεις ότι σου τα λέω απολύτως φιλικά.

chaniabee είπε...

Άνοιξες μεγάλα κεφάλαια φίλε μου…!
Ασφαλώς και δεν θα μπω, στον κόπο να δικαιολογήσω μεμονωμένα περιστατικά ,αλλά δεν θα πέσω και στην παγίδα να εξηγήσω σε έναν αθηναίο που νομίζει ότι όλη η πρεπιά της Ελλάδος ……είναι η Αθήνα , μια ολόκληρη κουλτούρα σχετικά με τα όπλα και τις μπαλοθιές που εσείς νομίζετε ότι παίζουμε στον γάμο του καραγκιόζη!!! Χαίρομαι που έχετε διαφορετική άποψη και την εκφράζετε ,σχετικά με την οπλοφορία και την οπλοχρησία γιατί έτσι ακόμα φαίνονται τα διαφορετικά μας χνώτα! Εμείς δεν βγάζομαι φίλε μου τα άπλυτα μας στην φόρα……….. τις διαφορές μας τις λύνομαι οικογενειακά και αθόρυβα, όχι από φόβο όπως επικαλείσαι αλλά από σέβος προς τους αντιπάλους μας! Καλή σου μέρα και να ξέρεις ότι δεν χρειαζόμαστε σκυλάκια ξενόφερτα!! Έχουμε τον κρητικό ιχνηλάτη που καλύβει τις ανάγκες μας!
""Ξέρω οτι αυτά που σου είπα δεν σου αρέσουν αλλά να ξέρεις ότι σου τα λέω απολύτως φιλικά.""

ΝΙΚΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ είπε...

Για καθίστε ρε παιδιά γιατί σε λίγο θα νομίζουμε ότι ζούμε σε άλλη χωρα.
Το ότι ζω στον Πειραιά δεν με κάνει να είμαι από άλλη χωρα.

Σας αρέσει δεν σας αρέσει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ το να πυροβολάς και το να δίνεις σε μικρά παιδιά μαχαιρια και πιστολια και καραμπίνες, ΟΥΤΕ να βασανίζεις ζωντανά.
Και στην Ισπανία κουλτούρα τους ήταν οι ταυρομαχίες αλλα στην Βαρκελώνη τις απαγόρευσαν και σιγά σιγά σε όλη την Ισπανία και τιμή τους που το κάνανε.
Είναι 2009 και όχι 1829.
Είτε σας αρέσει είτε όχι είναι Ελλάδα και υπάρχουν νομοι.
Όπως ας πούμε να μην πυροβολάμε τις πινακίδες η να μην λύνουμε μονοι μας τις διαφορες μας για οποιονδήποτε λόγο.
ΣΕΒΟΣ λέει στον αντίπαλο και οικογενειακά και αθόρυβα.
Πολύ Κόζα Nostra μου ακούγεται αυτό.

Τον κριτικό ιχνηλατη τον έχετε και είναι απίστευτο σκυλί.
Κοιτάξτε να τον κρατήσετε και να μην τον εξαφανίσετε όπως τείνει να κάνει το Κρι Κρι. Και αυτό παράδοση είναι αλλα δε βαριέσαι κάντε το οφτο με αίγα η με ρίφια.