9.8.09

Τα Λουτρά της ντροπής ...

Έχω ξαναγράψει άλλες δύο φορές γι αυτό το θέμα, αλλά αυτή τη φορά αισθάνθηκα ...

Θυμάστε που ανέβασα φωτογραφίες με την περίφραξη και τις "παγίδες" που έπρεπε κανείς να περάσει για να φθάσει στον θερμό καταρράκτη με το ιαματικό νερό των Θερμοπυλών;
Λοιπόν, έχουμε εξελίξεις:

Εχθές την νύκτα ανέβηκα στα βουνά της Λαμίας με έναν φίλο μου για να φορτώσω τα μελίσσια που είχα στα έλατα, ώστε να τα μεταφέρω στην Αττική. Στην επιστροφή πέρασα από τον καταρράκτη να κάνω το καθιερωμένο μπάνιο.
Βλέπω λοιπόν αυτό:

Στο μόνο άνοιγμα που υπήρχε για την είσοδο στο μέρος αυτό, είχε προστεθεί ένα φύλο καγκελωτής περίφραξης, και δύο πινακίδες προειδοποιούσαν :

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ
ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΜΕ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ


Σιγά - σιγά μαντρώνουν τον χώρο και απαγορεύουν την πρόσβαση στον Έλληνα πολίτη. Πρώτα έβαλαν κάγκελα που φαίνονταν άσκοπα, δήθεν οτι ενδιαφέρθηκαν για την προστασία μας.

Μετά ... τσούπ ... νάσου ακόμα ένα φύλο κάγκελα ώστε να μικρύνει η "είσοδος" (... για την προστασία μας και αυτό) και σε λίγο θα την κλείσουν τελείως ... μα για την προστασία μας βέβαια!!!

Είναι προφανές οτι το πάνε "λάου - λάου".

Προσέξτε πως όσοι μπαίνουν στην περιοχή του καταρράκτη, πλέον θεωρείται οτι ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ τον χώρο. Είμαστε πλέον παραβάτες.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης είναι ανώνυμη εταιρεία με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό Δημόσιο, η οποία διαχειρίζεται και αξιοποιεί τη δημόσια ακίνητη τουριστική περιουσία, ...


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης λοιπόν σήμερα διαχειρίζεται τη δημόσια ακίνητη τουριστική περιουσία, και έχει μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό Δημόσιο.
Αύριο ποιοι θα είναι οι μέτοχοι;
Μακάρι να αξιοποιήσει το μέρος όπως ακριβώς παρότρυνα στις άλλες αναρτήσεις, αλλά θα μπορεί να χαίρεται τα νερά και ο κάθε φουκαράς, έστω έναντι ενός μικρού εισιτηρίου, ή θα γίνουν και αυτά απρόσιτα για τον κοσμάκη, και προσιτά μόνον για τους προύχοντες;

Η ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρεται και στην Κοινωνική Ευθύνη ...
Ρίξτε μιά ματιά.

2 σχόλια:

beelovers είπε...

παναγιωτη καλο χειμώνα . αγάλια αγάλια θα γίνουν όλα όπως τα περιγράφεις για τους έχοντες και μόνο

Spyros είπε...

Κρίμα... Έχω κάνει εκεί μπάνιο 2 φορές, βράδυ σε χειμώνες με πολύ κρύο. Η αίσθηση είναι μοναδική. Τη πρώτη φορά μετά από συνεχή οδήγηση Περτούλι-Θεσ/κη-Αθήνα, και όταν μπήκα μέσα στο καυτό νερό νόμιζα ότι βγήκα 10 κιλά ελαφρύτερος.
Εάν όντως το φράξουν και το έχουν με είσοδο την ημέρα, θα μετανιώσω που δεν πήγαινα κάθε χρόνο, και που δεν το έμαθα και σε άλλους τόσο καιρό.
Αφού περνάς από εκεί, βγάλε καμία φωτο για την οδική πρόσβαση, γιατί πλέον με τη νέα εθνική, πρέπει να πάς από παράδρομους νομίζω και είναι λίγο δύσκολο. Παλιά, απλά πήγαινες δεξιά από την SHELL