13.4.13

Ξεκάρφωμα των πλαισίων.

Χρησιμοποιώ ξέστρο τύπου Maxant που το πίσω μέρος του είναι διαμορφωμένο ως εξολκέας. Δυστυχώς αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα, δηλαδή να ξεκολλά ο κηρηθροφορέας από το υπόλοιπο πλαίσιο.  Αντιμετωπίζετε κι εσείς αυτό το πρόβλημα; Τι κάνετε για να το λύσετε;



6 σχόλια:

ΑΝΤΩΝΗΣ είπε...

Παναγιώτη πρώτα να τα ξεκολλάς και από της τέσσερις πλευρές του ορθοστάτη και μετά να βάζεις το μοχλό του ξέστρου. Άμα το συνηθίσεις αυτό δεν θα ξαναέχεις πρόβλημα, αυτό συνήθως συμβαίνει σε χαμηλές θερμοκρασίες που η πρόπολη είναι κόκαλο, βέβαια και λίγο καθάρισμα της πρόπολης θα διευκολύνει τα πλαίσια να μπαινοβγαίνουν, και εγώ ξέστρο Αυστραλίας χρησιμοποιώ.

markos aliprantis είπε...

Πάνο κάρφωσε σε όλα τα τελάρα σου μια πρόκα στον ορθοστάτη του τελάρου κάτω ακριβώς από τον κηρηθροφορέα εγκάρσια για να μην αφήνει η πρόκα όταν δέχεται πίεση από κάτω προς τα πάνω.Εγώ το κάνω με δίχαλο 4cm και έχω ξενοιάσει.

MELITASOS είπε...

Εγώ περνώ το σύρμα και από τις τέσσερεις γωνίες και δεν αφήνει καμία γωνία να ανοίξει

Π.Ε.Σ.Π.Λ.Α είπε...

Είναι να μην σου κάτσει......!!! Εκει να δεις τι χώνω παναγιώτη!!!
Βλέπω η παλιο παρέα σας εδώ είναι διαχρονική!!!
Καλό κουράγιο σε όλους και καλή επιτυχία,το πανυγήρι αρχίζει!

Π.Ε.Σ.Π.Λ.Α είπε...

Παναγιώτη αν είναι από καλό ξύλο το τελάρο, συμφωνώ με τον Μάρκο!
Το θέμα ειναι οτι κάποια στιγμή τέτοια τελάρα με τόση επικάληψη προπόλης στα άκρα διμηουργούν σπαστικά προβλήματα στην εργασία!!
Προτείνω επιμελή καθαρισμό!
Τασο με το σύρμα to δέσημο στις γωνίες, ναι,το κανει πιο ανθεκτικό το τελάρο,από ότι το καρφωτό,αλλα τα πρωτα μου χρονια,πήρα κατι τετοια τελάρα στα χέρια :)
Ασε ρε παιδάκι μου που για να το δέσεις πρέπει πρώτα να περάσω φροντηστιριο σταυροβελονάκι,αυτο το δέσημο είναι για καλητέχνες!!!!

IxNiLaTiS είπε...

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω ότι μου είπατε.