3.2.11

Ριχνουμε την τιμή της βενζίνης ΤΩΡΑ!!!

Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,8 Ευρώ το λίτρο!
Θα το δούμε σύντομα !!!
Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή των καυσίμων να κατεβαίνει είναι να χτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των 2 μεγάλων εταιρειών, αρνούμενοι να αγοράσουμε τη βενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι.
Αφού χρειαζόμαστε τα αυτοκίνητα μας, δε μπορούμε να κάνουμε απεργία στην αγορά βενζίνης.

Μπορούμε όμως να δώσουμε ένα ΧΤΥΠΗΜΑ στην αγορά της βενζίνης δηλ. να αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών.
Ιδού μια πρόταση:

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ(δεν τις ονομάζω για ευνόητους λόγους).

Ξεκινάμε από τα μεγάλα ψάρια της πετρελαϊκής αγοράς. Αν τα φοβίσουμε, τα μικρότερα θα ακολουθήσουν τρέχοντας.

Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της. Τα έξοδά τους τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς.

Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τις ακολουθήσουν.

Για να προκληθεί ένα τέτοιο "χτύπημα", θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων καταναλωτών βενζίνης και πετρελαίου.

Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε.

Το μήνυμα αυτό εστάλη σε 40 περίπου άτομα. Εάν καθένας απ' αυτούς το διαδώσει σε γνωστούς θα γίνει 40 x 10 = 400 και 400 x 10 = 4000 άτομα κ.ο.κ.

Το μήνυμα αυτό, λοιπόν, θα έχει βρει εκατομμύρια αποδέκτες στους καταναλωτές.
Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε αυτό το μήνυμα σε μερικούς δεκάδες γνωστούς που θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο.

Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε έτσι, διαδώστε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους ιδίως σε όσους φίλους - γνωστούς έχετε σε άλλες χώρες.

Καιρός να ενωθούμε.

Αρκετά κάνουν όλοι τους σε βάρος μας.

Τώρα έχουμε όπλο συνεννόησης το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !

3 σχόλια:

melinioxori είπε...

παναγιωτη στα κυθηρα εχει φτασει ηδη και η εταιρεια που την πηγε πρωτη ειναι η μια απο τις δυο μεγαλες οταν στην αθηνα θα φτασει αυτη την τιμη στο νησι θα ειναι 2

Rolo είπε...

Νομίζω ότ ολοι οι σωστοι κυνηγοί πρεπεί να κάνουν ένα σχολιασμο σε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=-cRiBozJ3nY&feature=watch_response

IxNiLaTiS είπε...

Τι περιμένεις να σχολιάσω; Άκουσα τι είπε η κυρία αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι όλα αλήθεια. Δεν δικαιολογώ τους κυνηγούς, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ο καθένας λέει ότι νομίζει, οπότε μπορεί η κυρία ή οι κυνηγοί να νομίζουν λάθος.

Ήταν η περιοχή (όπως λέει η κυρία) απαγορευμένη;

Σίγουρα δεν υπήρχαν πινακίδες που γνωστοποιούσαν την απαγόρευση; Αν δεν υπήρχαν πινακίδες οι κυνηγοί δεν μπορούσαν γνωρίζουν την απαγόρευση και απαλλάσσονται. Αλλά τις πινακίδες είναι υποχρεωμένοι να τοποθετούν οι κυνηγητικοί σύλλογοι και τα δασαρχεία, ανάλογα με την περίπτωση, και όχι ο πολίτης. Άρα η κυρία σωστά αρνήθηκε να τοποθετήσει πινακίδες, γιατί μετά θα αντιμετώπιζε κατηγορίες.

Αν (όπως λέει η κυρία) οι κυνηγοί χαλούσαν την περίφραξη στο κτήμα της, αυτό είναι αδίκημα που πρέπει να καταγγείλει, και μάλιστα να κάνει αγωγή αποζημίωσης.

Η κυρία έκανε καταγγελίες; Τι καταγγελίες; Έγγραφες με αριθμό πρωτοκόλλου ή απλά από το τηλέφωνο;
Αν κατήγγειλε αυτά τα αδικήματα εγγράφως, τότε η αρμόδια υπηρεσία θα πρέπει να ενεργήσει ανάλογα. Αν δεν έχει ενεργήσει, τότε μπορεί να στραφεί εναντίον της και πάλι να ζητήσει αποζημιώσεις.

Προφανώς η κυρία έχει δίκιο, αλλά δεν ξέρει πώς να το βρει. Καλό θα ήταν να πάει σε έναν δικηγόρο … αυτός ξέρει τι θα κάνει, πώς θα στοιχειοθετήσει κατηγορίες και πως θα ζητήσει αποζημιώσεις. Μόνη της, δεν νομίζω ότι θα καταφέρει τίποτα, αν οι κυνηγοί εκείνοι είναι άξεστοι χωριάτες και τσαμπουκάδες, και δεν παίρνουν από λόγια και φιλότιμο.

Όταν κάποιος σε αδικεί, καταφεύγεις στην δικαιοσύνη, με τον γνωστό σοβαρό τρόπο. Η τηλεόραση μπορεί μόνον να τροφοδοτήσει την τηλεθέαση της εκπομπής, και να σου δώσει αυτό το ένα λεπτό δημοσιότητας που απελπισμένα ζητούν κάποιοι.