25.1.09

Συνάντηση Μελισσομπλοκάδων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Θήβα μια ακόμα συνάντηση των μελισσομπλοκάδων, που είχε κανονίσει ο μελισσομπλοκάς Βασίλης Καλαμιώτης.
Οι συναντήσεις αυτές θεωρώ πως είναι πολύ εποικοδομητικές γιατί συσφίγγουν τις σχέσεις μεταξύ μας ώστε να μην ζούμε πλέον σε virtual κατάσταση.
Λυπάμαι όμως που είμασταν τόσοι λίγοι. Κατέβηκε ο "Τρικαλινός" από τα Τρίκαλα και δεν ανέβηκαν μέχρι την Θήβα οι Αθηναίοι;
Το ευχάριστο ήταν πως είχαν ανέβει μελισσοκόμοι που δεν διατηρούν κάποιο blog αλλά μας διαβάζουν ...
Συναντηθήκαμε στην πλατεία της Θήβας για καφέ, και ο "οικοδεσπότης" μας πήγε για φαγητό, αλλά δεν ακολούθησε όλη η ομάδα, καθώς αρκετοί έπρεπε να φύγουν. Έτσι στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω είμαστε λιγότεροι.










Ελπίζω η επόμενη συνάντηση να γίνει γρήγορα και να είμαστε περισσότεροι.

8 σχόλια:

beelovers είπε...

ευχαριστώ πάραπολύ για την τιμή που μού κάνατε και ανταποκριθήκατε στν προσκλησή μου . Επλίζω στην επόμενη συνάντηση να υπαρχει μεγαλύτερη συμμετοχή .

Anestis Ketsetzidis είπε...

ΜπράβΟ σε όσους κατάφεραν και ήρθαν στην συνάντηση.
Ας ελπίσουμε για το μέλλον.

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Μπράβο ρε παιδιά ,ειλικρινά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να έρθω κι εγώ στην παρέα σας .

Exagono είπε...

Μπραβο παιδια παντα τετοια.Συγχαρητηρια στον Βασιλη για την οργανωση.

Σπύρος Σφήκας είπε...

Μπράβο σε όλους, ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να μπορέσω να έρθω θα το ήθελα πολύ.

lingistis είπε...

Μπράβο σας!!! Πάντα τέτοια!!!

chaniabee είπε...

a ρε τυχερακιδες!!! εσεις περνετε το αμαξακι σας και συναντιεστε οποτε θελετε!! ενω εμεις οι νησιώτες? στο πενταετες προγραμμα πρεπει να ενταχθουμε για να πουμε οτι θα ερθουμε να σας συναντήσουμε!! σας ευχομαι παντα καλα παρεακια να κανετε!!! και που ξερεις... μπορει να βρεθουμε και εμεις καποτε!!!

markos aliprantis είπε...

Θα ερχόμουν και γώ αλλά με είχε καλέσει ο ΣΠΎΡΟΣ στην Ν.Μάκρη για την κοπή της πίτας τους.Ελπίζω μια άλλη φορά να είμαι και εγώ