4.1.13

Έπιανε πέρδικες με αγκίστρι

Mε αγκίστρι και δόλωμα ρόγα σταφυλιού (!), ο ασυνείδητος έπιανε σε απαγορευμένη περιοχή τα άμοιρα πουλιά και εν συνεχεία τα θανάτωνε προς ιδίαν κατανάλωση.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής ανήλικος αλλοδαπός κρύβεται πίσω από αυτό το οικολογικό έγκλημα που κάποιοι, ενώ ήξεραν,σιώπησαν. Ενημερώθηκε ο Κυνηγετικός Σύλλογος και η Πρόεδρος του σωματείου φιλόζωων της Λέρου. Πέρδικα ούτε για δείγμα δεν έμεινε στην περιοχή Αππιτίκι και η “Π” σας φέρνει σήμερα στο φως τα πραγματικά αίτια της εξαφάνισης των συμπαθητικών αυτών πουλιών, τα οποία τάιζε και προστάτευε η γειτονιά της συνοικίας Χρηστός.


  
Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελίες που έφτασαν στην εφημερίδα μας, πίσω από αυτήν την εξαφάνιση κρύβεται ένα 17χρονος αλλοδαπός (αλβανικής καταγωγής), ο οποίος με έναν ιδιαίτερα απάνθρωπο τρόπο έπιανε τις ήμερες πέρδικες και αφού τις θανάτωνε τις χρησιμοποιούσε για ιδίαν χρήση.
  
Σε ένα αγκίστρι τοποθετούσε μια ρόγα από σταφύλι την οποία αγαπούν τα εν λόγω πουλιά και εν συνέχεια τα αιχμαλώτιζε με σκοπό τη βρώση τους.Οι πέρδικες οι οποίες ήταν πολύ αγαπητές και ήμερες στην ενορία του Χριστού εντελώς ξαφνικά και σύντομα εξαφανίστηκαν από μια περιοχή που απαγορεύεται πάσης φύσεως κυνήγι. Λίγο αργότερα κάποιοι από την περιοχή που ήξεραν αλλά σιωπούσαν, άνοιξαν το στόμα τους μην αντέχοντας τις τύψεις!
  
Για το θέμα αυτό έχει ενημερωθεί ο Σύλλογος Κυνηγών και το Σωματείο φιλόζωων, οι οποίοι θα απαιτήσουν εισαγγελική έρευνα για το θέμα αυτό!
Πηγή: Εφημερίδα Πνοή της Λέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: