24.9.12

Τι είπαμε ότι μας έλεγαν για τους λαθρομετανάστες;

"Η Δημοκρατία καί η Ελευθερία είναι καταδικασμένες εις ΘΑΝΑΤΟΝ – Τό Ισλάμ έρχεται"Εικόνα από διαδήλωση ισλαμιστών (οικονομικών μεταναστών) στην Αθήνα.  Ξεκινήσαμε ...


Μας έλεγαν:

Εγώ έλεγα:
Άνθρωποι είναι κι αυτοί...
Μόνον από τους ανθρώπους έχω μέχρι σήμερα πάθει κακό. Τα ζώα δεν με πείραξαν ποτέ. 

Υποφέρουν στα κράτη τους  και ήρθαν εδώ για ένα καλύτερο αύριο στον δικό μας τρόπο ζωής.  Θα ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία

Θα προσπαθήσουν να μας επιβάλουν τις δικές τους θρησκευτικές και πολιτειακές αντιλήψεις, αυτές ακριβώς που υποβάθμισαν τον τρόπο ζωής τους και τους έφτασαν στο σημείο να εγκαταλείψουν τη χώρα τους.

Να τους βοηθήσουμε για μια καλύτερη ζωή.
Ναι, να τους βοηθήσουμε! Αλλά όχι να αποσαρθρώσουν την δική μας ζωή. Να υπάρχουν όρια και μέτρα. 



Η παραπάνω εικόνα είναι από διαδήλωση ισλαμιστών (οικονομικών μεταναστών) στην Αθήνα, που προσπαθούν και απαιτούν να εφαρμοστεί στη χώρα μας ο ισλαμικός νόμος της Σαρία*. 
Αν νομίζετε ότι αυτά συμβαίνουν μόνον στην Ελλάδα είστε γελασμένοι. Συμβαίνουν ακόμα και στο Λονδίνο. 


Ισλαμιστές στο Λονδίνο ζητούν από το Βρετανικό κράτος που τους φιλοξενεί
να ασπαστεί τον νόμο του Ισλάμ.  Ναί !
Επέμενα ότι ο καθένας πρέπει να μένει στον τόπο του και να προσπαθεί κάθε μέρα για την βελτίωσή του. Όταν οι φυλές και οι πολιτισμοί αναμειγνύονται τότε οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες.

* Με τον όρο σαρία (Shari'a) ο δρόμος προς την πηγή ύδατος από το ρήμα "shara'a" (شرع), που σύμφωνα με το Λεξικό του Ιερού Κορανίου του Αμπντούλ Μανάν Ομάρ σχετίζεται με την ιδέα ενός συστήματος θείου νόμου, μιας ατραπού πίστης και πρακτικής, εννοείται ο ισλαμικός θρησκευτικός κώδικας διαβίωσης. Είναι εμπνευσμένη από το Κοράνιο[1] και χρησιμοποιείται ως αναφορά στο ισλαμικό δίκαιο, αλλά και τον ισλαμικό τρόπο ζωής γενικότερα.
Βάση του νόμου της Σαρία του έκοψαν το χέρι.
Και αν νεότερες έρευνες αποδείξουν ότι ο ένοχος ήταν άλλος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: