12.2.11

Δόλια προπαγάνδα για την Απόσχιση της Κρήτης από την Ελλάδα.


Τι κρύβεται πίσω από την Διαφήμιση της vodafone??




Κακαουνάκης για την ανεξαρτησία της Κρήτης.

3 σχόλια:

Exagono είπε...

Ο.Κ λοιπον.εχουμε και λεμε.Κρητη ανεξαρτητη.Κερκυρα ανεξαρτητη,Δωδεκανησα ανεξαρτητα τις αλλες περιοχες δεν τις γραφω για λογους δεοντολογιας.
Την Ελλαδιτσα θα την κανουν μια μικρη επαρχια.
Το θεμα ειναι τους ντοπιους τους ρωτησανε το τι θελουνε?

ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ είπε...

Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.ΟΥΤΕ 1% ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ. ΧΥΘΗΚΑΝ ΠΟΤΑΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΓΙΑΛΕΔΑΚΗ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΓ.ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝ.ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΓΡΑΦΗ: "ΕΝΩΣΙΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ"!!! Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΥΔΑΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ (ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ: 1.Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1913,ΟΧΙ "1911"!!! 2.ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1908 ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΜΕΙΟΨΗΦΟΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ... 3. ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ,ΠΟΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;; Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ...

chaniabee είπε...

Σε δουλειά να βρίσκονται ορισμένοι δημοσιογράφοι…… το διαίρεαι και βασίλευε συμφέρει τα λαμογια που θέλουν να κερδίζουν από το αίμα της φτωχολογιάς!!! Εμείς δώσαμε ψυχή και σώμα για να είμαστε μια γροθιά! Κουβέντα να γίνετε, μην το συζητάτε καθόλου το θέμα γιατί αυτό θέλουν ορισμένοι!