28.1.11

Δωρεάν Ενέργεια Από Το Ενεργό Κενό

Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη.



Είναι ένα γεγονός γνωστό στην επιστημονική κοινότητα, και για παράδειγμα ήταν το αγαπημένο ρητό του τιμημένου με Νόμπελ φυσικής Dr Richard Feynman. O James Clerk Maxwell (13 Ιουνίου 1831 – 5 Νοεμβρίου 1879) ήταν ένας Σκοτσέζος θεωρητικός φυσικός και μαθηματικός. Ο κατά γενική παραδοχή πατέρας του ηλεκτρομαγνητισμού.



Υπάρχουν πολλές εκατοντάδες συσκευές που παράγουν ενέργεια από το ενεργό κοινό με συντελεστή αποδόσεως από 3 μέχρι 18.000 !!! Σε όλες τις συσκευές που έχουμε ο συντελεστής αποδόσεως είναι μικρότερος του ένα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια από αυτές την MEG (Motionless Electromagnetic Generator) με συντελεστή αποδόσεως 18 !



Την συσκευή αυτή την έφτιαξε ο Tom Bearden επιστήμων απόστρατος αντισυνταγματάρχης του Αμερικάνικου στρατού

Για αυτήν την συσκευή πήρε πατέντα στις 26 Μαρτίου 2002, US Patent 6,362,718 που είναι η πρώτη εμπορικά διαθέσιμη συσκευή ελεύθερης ενέργειας στην ιστορία. Παρέχει ελεύθερη ηλεκτρική ενέργεια από το ενεργό κενό για την διάρκεια ζωής της, χωρίς κινούμενα μέρη. Παράγει 2,5 κιλοβάτ, και ο Bearden την κατασκεύασε με σκοπό να την διαθέσει στην Αφρική για να μπορούν να βράζουν το νερό και να μαγειρεύουν με ελάχιστο κόστος.



Η συσκευή όμως μπορεί να συνδυαστεί αθροιστικά με άλλες, οπότε ένα συνηθισμένο σπίτι με κατανάλωση 10 κιλοβάτ, χρειάζεται 4 τέτοιες συσκευές. Σε πλήρη παραγωγή η συσκευή θα έχει μέγεθος 4-6 πακέτα Marlboro !





Η κατασκευή έχει ισχυρούς μαγνήτες, πηνία και μια ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου. Η MEG παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τα διαμήκη ηλεκτρομαγνητικά κύματα που υπάρχουν σε άπειρη αφθονία στο ενεργό κενό. Είναι τόσο μεγάλη αυτή η ενέργεια που σε ένα κυβικό εκατοστό ενεργού κενού εμπεριέχεται όλη η ενέργεια του Ορατού Σύμπαντος ! 

Λέτε να μας αφήσουν να έχουμε στα σπίτια μας τσάμπα ηλεκτρικό ρεύμα; Η θα αγοράσει κάποιος την πατέντα και θα την θάψει σε κάποιο συρτάρι γαι να εξακολουθούμε να πληρώνουμε το "σύστημά" τους;

2 σχόλια:

Exagono είπε...

Παναγιωτη θα γινει το τελευταιο που εγραψες η θα βρουν τροπο να το φορολογισουν.

Unknown είπε...

Θάλασσες απο μελάνι έχουν χυθεί για το συγκεκρημένο θεμα δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που πέρνουν αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς

http://simvlos-bees.blogspot.com/2011/01/zeitgeist-moving-forward-official.html

Όπως και να έχεις κάποιες αλήθειες βγαίνουν σιγά-σιγά.Αν και πιστεύω είναι πάρα πολλά ακόμα