11.5.14

Eurovision

   Πάντα μου έκανε εντύπωση ο όρος "Eurovision". Τον θεωρούσα ατυχή και άστοχο διότι τι σχέση έχει η λέξη vision (= όραση , όραμα κλπ) με το τραγούδι και τη μουσική;  Ίσως αν λεγόταν eurosongs ή euromusic ή τέλος πάντων κάτι που να έχει να κάνει με μουσική και ήχο, να είχε νόημα.  Σήμερα νομίζω ότι πλέον φάνηκε η πρόθεση που είχαν οι εμπνευστές την ονοματοδοσίας του θεσμού.  Το τραγούδι είναι το πρόσχημα ενώ ο στόχος είναι η διασπορά μηνυμάτων στα μυαλά των ανθρώπων, ιδιαίτερα δε των ατόμων μικρής ηλικίας που τώρα πλάθεται η  προσωπικότητά τους.  Μια εικόνα = χίλιες λέξεις έλεγαν παλιά κάποιοι, και ήξεραν καλά τι έλεγαν.  

   Η εικόνα αποτυπώνεται κατευθείαν στον εγκέφαλο και γράφει εκεί ανεξίτηλα το μήνυμα της, και μάλιστα εν αγνοία του θύματος.   Φυσικά το ίδιο κάνει και ο κινηματογράφος (κινούμενες εικόνες).  Ακόμα και ο πιο καλόπιστος και ανυποψίαστος άνθρωπος έχει σήμερα καταλάβει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, κάτι δεν πάει καλά  με την μουσική βιομηχανία και την βιομηχανία κινηματογράφου.   Ο κάπως υποψιασμένος όμως άνθρωπος, γνωρίζει ότι  σήμερα δημιουργός συνειδήσεων δεν είναι ούτε η οικογένεια ούτε το σχολείο, αλλά η τηλεόραση και η μουσική σκηνή.  Σε αυτούς τους χώρους λοιπόν σήμερα η πλειοψηφία των καλλιτεχνών αποτελείται από ανώμαλους, σεξιστές, σεξουαλικά διεστραμμένους και κοινωνικά προβληματικούς χαρακτήρες, που λανσάρονται ως κάτι το διαφορετικό, το λαμπρό, το ζηλευτό, δηλαδή ως πρότυπο.  Και όποιος τολμήσει να το παρατηρήσει, τουλάχιστον δημοσίως, χαρακτηρίζεται  αυτομάτως γραφικός, οπισθοδρομικός, φανατικός ηθικολόγος, κάτι σαν την Λουκά ένα πράμα δηλαδή.

Ας δούμε τι δείχνει αυτή η εικόνα και ποια τα μηνύματά της:


   Μια γυνανδρόμορφη ανθρώπινη υπόσταση, φορά λαμπρό κομψό ακριβό ένδυμα,  φωτίζεται από τους προβολείς ως κάτι το πολύτιμο, εκφράζει αυτό που "έχει να πεί", και στο τέλος ... αποθεώνεται. Όλοι οι άλλοι που δεν είχαν γυνανδρόμορφη υπόσταση, ή τουλάχιστον αυτό δεν γινόταν εύκολα αντιληπτό,  ήρθαν πίσω …

Τουλάχιστον να έλεγε κάτι η μουσική ή η φωνή και η ερμηνεία του Κοντσίτα, να πω …  άντε πάει καλά. Αυτό ήταν πάτος απύθμενος.  Αν δεν το τραγουδούσε μια μουσάτος, δε θα το πρόσεχε κανείς.

   «Για μένα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», είπε ο 25χρονη μουσάτος τριχωτός  νικήτριος (συγνώμη … μπερδεύτηκα) του διαγωνισμού σε συνέντευξη Τύπου μετά το θρίαμβό της/του  που όλοι καταλάβαμε ότι είχε προκαθοριστεί επιμελώς, αφήνοντας τον κόσμο να νομίζει ότι λάμβαναν υπόψιν την ψήφο του.   «Αλλά και για την κοινωνία μας, απλά μου έδειξε ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν να προχωρήσουν στο μέλλον, δεν οπισθοδρομούν με σκέψεις του παρελθόντος» συμπλήρωσε.  Με την φράση «προχωρήσουν στο μέλλον» πιθανόν εννοεί ότι στο μέλλον θα βλέπουμε όλο και περισσότερο την γυνανδρομορφία, ενώ με την φράση «σκέψεις του παρελθόντας» πιθανόν εννοεί αυτό που μέχρι και σήμερα θεωρούμε φυσιολογικό και υγιές.

Η διαστροφή λανσάρεται ως "διαφορετικότητα" και επικροτείται. Οι λέξεις πια έχουν χάσει το νόημά τους και ο άνθρωπος που φυσιολογικά επιθυμεί το αντίθετο φύλο, ονομάζεται και κατηγορείται πλέον ως "ομοφοβικός".

   Εξηγήστε στα παιδιά σας ότι αυτοί οι άνθρωποι με την μπερδεμένη ψυχοσύνθεση, που δολίως  χρησιμοποιούνται ως πρότυπα, στον βομβαρδισμό μηνυμάτων  που μας γίνεται από τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας, δεν φταίνε σε τίποτα, και ουσιαστικά είναι και αυτοί θύματα. Θα πρέπει να τους σεβόμαστε, να τους αγαπάμε και να τους συμπονούμε όπως όλους τους ανθρώπους που έτυχε να έχουν κάποιο πρόβλημα, πχ είναι κουτσοί, τυφλοί, χαζοί ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα. 
Εξηγήστε στα παιδιά σας ότι δεν υπάρχει κανένα «τρίο φύλο», διότι θα φύλα ήταν ανέκαθεν δύο, το άρρεν και το θήλυ, και πώς αυτό το πράγμα είναι ανωμαλία και διαστροφή, γι αυτό και δεν μπορεί να αναπαραχθεί ως σύστημα και είναι καταδικασμένο από τη φύση να μην αφήσει απογόνους.
   Προσωπικά βλέπω με πολύ καλό μάτι αυτή την «απελευθέρωση», καθότι μέχρι σήμερα ο ομοφυλόφιλος φοβόταν να αποκαλυφθεί και ζούσε συμβατικά. Οι περισσότεροι μάλιστα προκειμένου να κρύψουν την ιδιότητά τους, έρχονταν σε γάμο με ετερόφυλα άτομα και τεκνοποιούσαν. Πόσες και πόσες γυναίκες δεν αντιλήφθηκαν εκ των υστέρων ότι οι άντρες τους είχαν ομοφυλοφιλική σχέση; Οι ομοφυλόφιλοι άντρες  σιγά σιγά περιόρισαν την σχέση με την σύζυγο τους σε απλή συμβίωση, καταστρέφοντας έτσι την ζωή της. 
   Τώρα πια με την απελευθέρωση όλα φτιάχνουν. Δεν έχουν κανένα λόγο να υποκριθούν τους straight, και συμβιώνουν με ομόφυλο τους. Έτσι δεν θα αφήσουν απογόνους και δεν θα διαιωνιστούν τα γενετικά χαρακτηριστικά τους που μεταφέρουν και την προδιάθεση για την συγκεκριμένη ανωμαλία. Πρόκειται καθαρά για νόμο της φύσης. Και πάντα οι νόμοι της φύσης υπερισχύουν, καθότι η Νέμεσις είναι σκληρή, τυφλή και αδίστακτη.

Παρακάτω διαβάστε χαρές  που έκαναν για την νίκη του Κονστίτα, μερικοί από αυτούς που ελέγχουν τις ζωές μας:
«Νίκη της ανεκτικότητας

Η νίκη της Αυστρίας και της 25χρονης Κοντσίτα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision «είναι επίσης μια νίκη της Ευρώπης για την ανεκτικότητα και το σεβασμό», δήλωσε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου προς την Κυριακή ο υπουργός Πολιτισμού της Αυστρίας. Ο Τζοσεφ Οστεμάγιερ χαιρέτισε επίσης το γεγονός ότι η Αυστρία θα φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό το 2015. «Συγχαρητήρια Κοντσίτα! Φοβερή ψηφοφορία . Οι πολίτες της ΕΕ χρησιμοποιούν πλέον το δικαίωμά τους να ψηφίζουν για μια ανοικτή Ευρώπη», έγραψε στο Twitter η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σουηδίας Μπιργκίτε Όλσον κάνοντας σαφή νύξη στις ευρωπαϊκές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως τις 25 Μαΐου.»
Κανένα σχόλιο δεν έγινε για την μουσική ή την ερμηνεία και γενικά για το καλλιτεχνικό θέμα που υποτίθεται ότι είναι και το αντικείμενο του διαγωνισμού, αλλά οι δηλώσεις έγιναν για την «Διαφορετικότητα»  και την «Ανοικτή Ευρώπη»… 
Τι δεν καταλαβαίνεις; 


________________
Παραθέτω ένα εύστοχο σχόλιο που είδα στο facebook του χρήστη Νικος Τερζης. Θα σας πω 2-3 λόγια για το παρακάτω θέμα και δεν ξανασχολούμαι .
Εύχομαι να τα κατανοήσετε για καλό σας .
 
1ον ...διάλεξαν έναν αδύνατο και του ζωγράφισαν μούσια , για να περάσουν υποσυνείδητα την εικόνα του Χριστού με φόρεμα και eyeliner .
 
2ον ...Διαβάστε τον στίχο για να καταλάβετε ότι δεν ήταν τραγούδι αλλά επίκληση .
 
3ον ...Διάλεξαν την παγκόσμια ημέρα για την γιορτή της μητέρας , για να έχουν όλοι πρώτη εικόνα το κατά φαντασίαν θηλυκό με μούσια , για να ξεφτιλίσουν το γυναικείο φύλο .
 
4ον ...μόλις τα κατανοήσετε όλα αυτά , διαγράψτε τα , και εστιάστε σε αυτό που πρέπει να παράγετε εσείς ... το ΦΩΣ .

Μπράβο Νίκο, πολύ σωστά.  Γυρνάμε το κεφάλι στο σκοτάδι και κοιτάμε μπροστά στο Φώς. 

___________ενημέρωση 13/05/2014Κοιτάξτε εδώ: έχει ενδιαφέρον

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χέστα

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
vlaxos sotirios είπε...

μάλλον ήρθε η ωρα για την περίφημη
"κιβωτό του νοε"πριν είναι πολύ αργά,βασικά βρέχει απο το πασχα και η μόνη"κάθαρση"που έγινε είναι στα μελισσακια μας αλλά το προσπερνάμε.