25.3.12

Η νέα γενιά δούλων έρχεται.

Αυτά είναι τα Ελληνόπουλα που θα δουλεύουν όλη τη ζωή τους για να εξοφληθούν οι τόκοι και τα χρήματα που έφαγαν οι (κατά το πλείστον "πράσινοι") άρχοντες της Ελληνικής πολιτείας.   


Μαντέλης, Άκης και άλλοι από εμάς εκλεγμένοι "πατέρες" του έθνους υποδούλωσαν το μέλλον αυτών των παιδιών.  Αλλά περισσότερο φταίμε εμείς που δεν τους έχουμε χώσει ακόμα στη φυλακή,  και θεωρούμε την κατάχρηση δημοσίου χρήματος ως αστικό αδίκημα που παραγράφεται σε 10 χρόνια αντί για προδοσία.



 Συγνώμη κόρη μου, συγνώμη γιέ μου, εμείς οι πατεράδες σας είμαστε κουραμπιέδες, δέσμιοι ενός ηλίθιου συστήματος που φτιάξαμε με την λαμογία μας και το ρουσφέτι μας. 

Ο κ. Μαντέλης, έλαβε "χορηγία" 1 εκατ.€  από την SIEMENS για να της δώσει 2 δίσ,
τα οποία θα πρέπει να εξωφλήσει μαζί με τους τόκους τους η κόρη μου σε όλη της την ζωή.



Ο κ. Τσοχατζόπουλος !

3 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

Αγαπητέ μου φίλε,κατ'αρχας σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Εάν έβαζες φωτογραφίες όλων των μπάσταρδων,προδότες...........θα γέμιζες το ωραίο blog.
Εκεί που "διαφωνούμε"είναι ότι φταίμε όλοι μας,επειδή όλοι μας κάποιον πούστη ψηφίζαμε .

Παναγιώτη κανένας Ελληνας δεν είπε σε κανέναν πούστη πήγαινε και κλέψε,πήγαινε και σκότωσε ομόλογα,χρηματιστήρια,νταβατζήδες,κλέφτες,υπουργοί.............νομάρχες,δήμαρχοι.....κυκλώματα........ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ο λαός,το πουσταριό νομοθετεί,δεν δίνει εντολή ο λαός,δεν ψηφίζει πούστη,ψηφίζει πολιτικό να πάει στην βουλή να τα παίρνει χοντρά,να εξασφαλίσει για δύο ζωές για όλο του το σόι ,αλλά να νομοθετεί για να μην γίνει η πατρίδα μπουρδέλο ή ελλάδα με μικρο το ε,έρχεται μετά αυτός στο σύνταγμα και κάνει οίκο ανοχής.........φταίει μετά ο λαός?????

Σήμερα ποιόν πούστη να ψηφίσεις?????θα σταματήσει να τα παίρνει,θα κατασχέσει όλο το χρήμα την Ελβετιας,θα κατασχέσει το παράνομο πόθεν έσχες,τα χρήματα που είναι βρώμικα,τις επιχορηγήσεις,τις μίζες ,θα βάλει όλους τους προηγούμενους ,πολιτικούς ,υπουργούς,πρωθυπουργούς,νομάρχες,δημάρχους.............φυλακή??????βρές μου έναν καλό να το ψηφίσω.

Ερχεται τώρα ο κάθε πούστης και λέει ας αφήσουμε το παρελθόν ,ας ξεχάσουμε ποιος ευθύνεται,ας κάνομε νέα αρχη..........αντε γαμηθε...τε.....

κατάλαβες αδελφέ μου.

IxNiLaTiS είπε...

Ευάγγελε έχω αντίθετη άποψη από εσένα.
Αντιστρέφω όσα είπες για να καταλάβεις τι εννοώ: Έστω ότι κάποιος πολιτικός (τότε, όχι τώρα που κατέρρευσε το σύστημα και γίναμε όλοι "αγανακτισμένοι" ) ήταν ακέραιος όπως όφειλε! Δηλαδή δεν λαδωνόταν, δεν έκανε "ευκολίες" σε επιχειρηματίες, δεν έπαιρνε "χορηγίες" από διάφορες εταιρείες, δεν στοίβαζε τους ψηφοφόρους του στο δημόσιο τομέα … θα τον ξαναψήφιζαν οι Έλληνες πολίτες;

Θα ψήφιζαν έναν άνθρωπο που δεν θα βολέψει στο δημόσιο τον γιό τους τον μπουχέσα; Που δεν θα βγάλει κονδύλια να γίνουν υπερτιμημένα έργα για να δουλέψουν οι εργάτες του πλούσιου επιχειρηματία;

Εσύ ενδεχομένως να είσαι ηθικό στοιχείο και να ψήφιζες σωστά, αλλά οι άλλοι είναι βολεψάκιδες, ρουσφετολόγοι, μπακτσήσιδες.

Εγώ έχω καταλάβει ότι φτάσαμε ως εδώ γιατί η σχέση πολιτικού και πολίτη είναι η εξής: Εγώ γνωρίζω ότι εσύ ο πολιτικός θα φας καλά από το δημόσιο χρήμα, και για να σε ψηφίζω ώστε να φας, θα μου δώσεις κι εμένα με κάποιον τρόπο.
Πολίτες και πολιτικοί είχαν συνωμοτήσει με σκοπό να φάνε το κράτος. Και το φάγανε.

Εμείς όλοι τα βλέπαμε αυτά! Βλέπαμε ότι ο τάδε και ό τάδε που ήταν δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονταν και αντί να βρίσκονται στην υπηρεσία τους, βρίσκονταν στο καφενείο από τις 11:00 ή πήγαιναν σε άλλες εργασίες που είχαν στο όνομα της γυναίκας τους. Δεν μιλάγαμε όμως! Βγάζαμε το σκασμό για να μην γίνουμε "κακοί".

Βλέπαμε έναν πλούτο που δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε από πού προήλθε. Άνθρωποι μισθωτοί σε μικρές θεσούλες στο δημόσιο, απέκτησαν όλοι καινούργια πανάκριβα αυτοκίνητα και μεγάλα σπίτια. Πώς είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;

Ποιος παρήγαγε σε αυτό τον τόπο ώστε να υπάρχει τόση ευημερία; Γνωρίζαμε ότι αυτή η ευημερία – ιδιωτική και δημόσια - στηριζόταν στα δανεικά… Τα βλέπαμε, τα προβλέπαμε … αλλά βολευόμασταν και δεν μιλάγαμε.

Τώρα πληρώνουμε και θα πληρώσουν και τα παιδιά μας! Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.

IxNiLaTiS είπε...

Όλοι γνώριζαν όταν αγόραζαν τα ασιατικά φθηνά προϊόντα, οτι ο αντίστοιχος Ελληνικός τομέας θα καταρρεύσει και κάποιοι συμπολίτες μας θα μείνουν χωρίς δουλειά, αλλά τα αγόραζαν. Δεν τους ένοιαζε όμως.

Τώρα που οι Έλληνες επιχειρηματίες (μικροί και μεγάλοι) έκλεισαν ή πηδάνε από το καράβι που βουλιάζει, τώρα που το κράτος δεν θα μπορεί να εισπράξει φόρους από τις ελληνικές αναιμικές επιχειρήσεις που απέμειναν, και τα δανεικά κόπηκαν, πώς θα πληρώσει τους μισθούς και τις συνάξεις τους;
Τα γνώριζαν αυτά, αλλά έλαμωρετωραδεβαριέσαικατιθαγινει.

Τώρα πέσανε όλοι "από τα σύννεφα" και γίνανε όλοι "αγανακτισμένοι"

Και εγώ που τα λέω έτσι χύμα, δεν αποποιούμαι την ευθύνη μου.

Αλλά αυτά πάνε , έγιναν. Τώρα τι κάνουμε; Ποιά είναι η επόμενη κίνηση; Εδώ σε θέλω.