29.1.10

Εκλάπη σκύλος Επανιέλ Μπρετόν

Εκλάπη σκύλος Επανιέλ Μπρετόν, θηλυκό 6 μηνών, όχι καθαρόαιμο. Φορούσε πορτοκαλί λουράκι. Στην φωτο είναι πριν 1-2 μήνες, τώρα είναι λίγο πιο μεγάλη με λίγο πιο μακριές τρίχες στην πλάτη, με κομμένη ουρά όπως φαίνεται κ στην φωτο.

Την κλέψανε μέσα από την αυλή μονοκατοικίας στο Κάτω Χαλάνδρι.

Παραβίασαν τα κάγκελα στις 25/1/2010 και ώρα 11 και 30 το βράδυ.


Ήταν ένας αθίγγανος και ένα ζευγάρι (ένας παχύς φαλακρός και μια γυναίκα με μακριά μαλλιά πολύ αδύνατη, που μπορεί να έχει και pet shop).

Τους έχει καταγράψει η κάμερα του γείτονα.

Πληροφορίες να δοθούν στον κ. Αναστάσιο Καλιακάτσο 6945802673.




Παρακαλώ, διαδώστε αυτό το μήνυμα στους γνωστούς σας.

Άνθρωποι με τέτοιο θράσος, που παραβιάζουν κάγκελα για να κλέψουν τα σκυλιά μας (ενίοτε και τα παιδιά μας), δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητοι, και το σκυλάκι πρέπει να επιστρέψει στην οικογένειά του.

3 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

Ρε τους ατιμους,Παναγιωτη το υλικο απο τις καμερες να το πατε στην ασφαλεια και να γινει μηνυση,στην γειτονια βαλτε μεγαλες φωτο και πειτε οτι δινεται μεγαλο ποσο λογω ασθενειας....με τα δικα σου κανενα νεο,να εχεις απο τα καφενεια της περιοχης,τα γυρω χωρια να το μαθουν ολοι οι ντοπιοι...καλη επιτυχια και τα επανιελ ειναι απο τα αγαπημενα μου!

a.kaliakatsos είπε...

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=search&gid=312419145287
Γεια σας ειμαι ο τασος που μου κλεψαν την τσίκα. Αυτο ειναι το ενα link που φτιαχτηκε στο Facebook υπαρχει υλικο στο adespoto.gr & strayshelp.gr στειλτε τα οπου μπορειτε ευχαριστω.!!

a.kaliakatsos είπε...

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=search&gid=312419145287