28.1.10

Τσοπανόσκυλα και λύκος.

Αφού πρώτα διαβάσετε αυτή την παλαιότερη ανάρτηση, κοιτάξτε το παρακάτω βίντεο. Είναι σκληρό. Θα δείτε το πώς τα τσοπανόσκυλα σκοτώνουν έναν νεαρό λύκο. Από ότι βλέπω ο λύκος αυτός είναι μικρότερος από τα σκυλιά, και πρέπει να είναι μικρότερος του ενός έτους. Αν ήταν ενήλικος δεν νομίζω ότι αυτά τα συγκεκριμένα τσοπανόσκυλα θα μπορούσαν να τον καταφέρουν.




Ο τσοπάνης αυτός που τραβάει το βίντεο με το κινητό του, νομίζω οτι θα μπορούσε να σκοτώσει τον λύκο με κάποιον πιό ανώδυνο τρόπο, και όχι να αφήσει τα σκυλιά να τον αποτελειώσουν.
Αλλά αυτοί οι άνθρωποι (δεν τους γνωρίζω, και δεν γνωρίζω αν το βίντεο αυτό έχει τραβηχτεί στην Ελλάδα) έχουν μεγαλώσει με τον μύθο του κακού λύκου, πράγμα που τους έχει δημιουργήσει "ψυχολογικά προβλήματα" και γι αυτό χαίρονται να τον βλέπουν να πεθαίνει με τον χειρότερο τρόπο.
Καημένο ζώο :(

9 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

Παναγιωτη κανενα νεο με τα επανιελακια????

chaniabee είπε...

Και μετά μου λέτε ότι οι κρητικοί έχουν πρόβλημα με τα σκυλιά…….! Αυτός ο κάλος βοσκός που βλέπει αυτά να γίνονται είναι με τα καλά του ???? αλλά ξέρεις τι λέμε εμείς εδώ κάτω? Όσο ψυχακιας είναι το αφεντικό τόσο είναι και ο σκύλος του! 7 με 1………. Δεν τα βάζει κανείς! Όσο κακό και να σου έχει κάνει!
Άτιμο και άνανδρο.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Πάνο
τι έγινε με τα τα σκυλάκια σου?

ΜΕΝΤΕΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Για προσέξτε στο βίντεο καλά ο λύκος αυτός φοράει λουρί στο λαιμό .
Τα συμπεράσματα δικά σας .

IxNiLaTiS είπε...

Πράγματι, τώρα το είδα κι εγώ, φοράει λουρί!!!

Τί να υποθέσω;

Ή τον είχαν πιάσει από μικρό κουτάβι και τον κρατούσαν για να "εκπαιδεύσουν" τα τσοπανόσκυλα,

ή είναι κάποιος ήμερος λύκος, από αυτούς που έχουν αμολήσει οι "οικολόγοι" με πομπό στον λαιμό.

IxNiLaTiS είπε...

Με τα σκυλάκια μου ακόμα τίποτα :(

Κάτι μου λέει οτι δεν θα τα ξαναδώ.

Σε επόμενη ανάρτηση θα αναφέρω τις πιθανότερες εκδοχές.

glam είπε...

Νομίζω, εκτός από το λουρί, ότι ο λύκος είναι παράλυτος από την μέση και κάτω, (μάλλον από "τροχαίο" ή πυροβολήθηκε) και στην συνέχεια τον "έδωσαν" στα σκυλιά για "εκπαίδευση"......

Αν κρίνω πάντως τα σκυλιά, θα έλεγα, ότι στο χωριό μου θα τα είχαν όλα για "σκότωμα"...

Ούτε ένα "καλό" και τα 7 άχρηστα, τζάπα το φαί τους.....

Αν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά εδώ

Η ίδια ιστορία από την ανάποδη.....

ΠΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...

Υπάρχουν δυστυχώς και <>ανθρώποι.

Unknown είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΛΥΚΩΝ. ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥΣ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΤΡΟΦΗ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΜΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΑΦΟΥ ΕΛΕΝΓΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΟΧΕΥΕΙ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΥΕΙΑΣ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΛΥΚΟ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕ ΜΑΙΛ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΑΠΟ 1/1/2016 ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΜΑΙΛ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΑΡΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...