30.9.11

Κακοποίησαν σεξουαλικά τη νεαρή μητέρα μπροστά στα μάτια του άνδρα της

Πιάσαμε πάτο παντού...Οι αλλοδαποί ληστές κάνουν ότι γουστάρουν όπου και όποτε το γουστάρουν.Τα μμε απεγνωσμένα προσπαθούν να καλύψουν τις ταυτότητες των δραστών μην τυχόν και εξοργίσουν την ήδη εξοργισμένη κοινή γνώμη που έχει πάψει να τρώει κουτόχορτο εδω και πάρα πολύ καιρό.
Εγκλήματα τέτοιου είδους δείχνουν το μίσος και θυμίζουν εποχές που κάποιοι γειτονικοί λαοί έκαναν πλιάτσικο υπό την ανοχή των κατακτητών μιας και ήταν το δεξί τους χέρι...για να κάμψουν την αντίσταση των Ελλήνων...
Τώρα δυστυχώς για άλλη μια φορά μας έχουν κατακτήσει...Αλλά τώρα είναι πολλοί και διαφορετικοί στρατοί εντός των τειχών και δυστυχώς δεν υπάρχει αντίσταση σχεδόν από κανέναν....Ούτε στα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα,αλλά ούτε καν και στα ΜΜΕ που ήταν τα πρώτα που κατέλαβαν και με μεγάλη ευκολία.
Η Αθήνα πρέπει να είναι η μόνη πρωτεύουσα δυτικού κράτους, που συμμορίες με ΑΚ-47, κυκλοφορούν ελεύθερες και εισβάλουν στα σπίτια υπό το φως του ήλιου.
...
Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στη Γλυφάδα. Δράστες εισέβαλαν σε σπίτι και με την απειλή καλάσνικοφ, κακοποίησαν σεξουαλικά τη νεαρή μητέρα μπροστά στα μάτια του άνδρα της
Σοκ προκαλεί η δράση των κουκουλοφόρων με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι έχουν γίνει πλέον ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες και ο μεγάλος πονοκέφαλος για τους αστυνομικούς.

Οι τρεις κακοποιοί που εισβάλουν σε σπίτια, χτύπησαν και πάλι, αλλά αυτή την φορά στην Γλυφάδα, σε διαμέρισμα που βρισκόταν ένα ζευγάρι με τα δύο ανήλικα παιδιά του ηλικίας 2 ετών.

Οι δράστες αφού πρώτα έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα, κακοποίησαν σεξουαλικά την νεαρή γυναίκα μπροστά στα μάτια του συζύγου της.

Οι αστυνομικοί θεωρούν θέμα τιμής την σύλληψή τους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν στην κατοχή τους, βίντεο από κλειστό κύκλωμα και φαίνεται καθαρά ένας από τους δράστες από την εισβολή στο σπίτι.

Μέχρι τώρα οι ίδιοι κακοποιοί έχουν χτυπήσει τουλάχιστον 10 φορές σε περιοχές όπως, το Πανόραμα της Βούλας, όπου κράτησαν όμηρο μία γυναίκα και τον επιχειρηματία σύζυγό της τον μετέφεραν από τράπεζα σε τράπεζα για να βγάζει χρήματα από ΑΤΜ, το Παλαιό Φάληρο που εισέβαλαν στο διαμέρισμα γνωστού διακοσμητή, όπου βρισκόταν με τις δύο του κόρες, Παλαιό Ψυχικό και σε τουλάχιστον άλλες 8 περιοχές της Αττικής.

Από τις μαρτυρίες των θυμάτων οι δράστες, που είναι οι ίδιοι σε όλες τις περιπτώσεις είναι αλλοδαποί και μιλούν μόνο οι δύο σπαστά Ελληνικά ενώ έχουν στην κατοχή τους από ένα καλάσνικοφ.
Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ένα βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος αυλής μονοκατοικίας, στο οποίο διακρίνονται οι φιγούρες τους και το πρόσωπο του ενός, που μάλιστα μοιάζει με έναν σεσημασμένο αλλοδαπό για κλοπές.

Πρόκειται για το 10ο χτύπημα της συγκεκριμένης σπείρας τους τελευταίους δύο μήνες. Έχουν προηγηθεί "μπούκες" σε διαμέρισμα διακοσμητή στον Άλιμο, σε μαιζονέτες μίας 40χρονης και του 83χρονου πατέρα της, αλλά και η "περιφορά" ενός επιχειρηματία, τον οποίον υποχρέωσαν να κάνει ανάληψη από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης τράπεζας, τον οδήγησαν στην εταιρεία του και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο.

Όπως πολύ σωστά έγραψε και ο elkosmos.gr... Πολυπολιτισμικότητα αλά ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ/Οικολόγοι. Φαίνεται ότι οι ελληνικές οικογένειες και οι γυναίκες στην Ελλάδα δεν έχουν δικαιώματα, όταν πρόκειται να προστατευθεί η «υπόθεση» της πολυπολιτισμικότητας. Μια απορία: που είναι οι φεμινιστικές οργανώσεις, να καταγγείλουν το βιασμό; Τόση υποκρισία πια; Α ναι, εν είναι «πολιτικά ορθό» να καταγγέλλονται οι μετανάστες. Γι' αυτό και έκαναν όλοι της «προόδου» γαργάρα τη φρικιαστική δολοφονία που ακολούθησε το βιασμό από αλλοδαπά κτήνη πριν δύο χρόνια, ανήμερα της πρωτοχρονιάς, μιας 19χρονης, σε πάρκο στο Γαλάτσι

Η ΕΛΑΣ απούσα, με τα στελέχη της να μην έχουν ούτε να φάνε, λόγω περικοπών στους ισχνούς μισθούς τους, αδυνατεί πλέον να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες χάους και να αντιμετωπίσει τους αδίστακτους αλλοδαπούς κακοποιούς και αναλώνεται στο να αναζητεί τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος γελοιοποιεί τους πάντες...

1 σχόλιο:

IxNiLaTiS είπε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που αλλοδαποί κακοποιοί βιάζουν γυναίκα εμπρός στα μάτια του συζύγου, των παιδιών της και του πεθερού. Θυμάμαι το περιστατικό στην Κρύα Βρύση Ιωαννίνων, και το περιστατικό στην Κηφισιά που οι αλλοδαποί κρατούσαν ομήρους μια οικογένεια επί μια εβδομάδα και βίαζαν τους γονείς μπροστά στα παιδιά τους, και τα παιδιά μπροστά στους γονείς τους.