10.7.10

Κακοήθεια εναντίον μου επειδή είμαι κυνηγός !!!Κι’ όμως κάποιοι που υπερηφανεύονται έμμεσα ή άμεσα για την ηθική τους, και καταδικάζουν εμάς τους κυνηγούς ότι δήθεν είμαστε ασυνείδητοι και κακοήθεις, προσπαθούν με δόλιους τρόπους να δημιουργήσουν τις εντυπώσεις που θέλουν.

Μετά τις "αψιμαχίες" στην ανάρτηση "Λαθροθήρες"

Ακολούθησε συζήτηση στο μπλόγκ "Κυνήγι"

όπου εκεί κάποιος δημοσίευσε κάτι πολύ ειρωνικό, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμό μου, πάνω στο οποίο αν κάνετε κλίκ σας βγάζει στην ιστοσελίδα μου.

Προσπαθεί δηλαδή να πείσει με δόλιο τρόπο τους αναγνώστες ότι εγώ είμαι αυτός που υπέβαλε αυτό το ειρωνικό σχόλιο, και έτσι να διαστρεβλώσει την προσωπικότητά μου.

Προφανώς υποθέτω ότι πρόκειται για κάποιον επαγγελματία του ίντερνετ, ικανότατο στο να χειρίζεται ιστοσελίδες και κώδικα html. Χμ, ...


Κοιτάξτε στην παρακάτω φωτογραφία ότι εγώ έχω ως ψευδώνυμο την λέξη "IxNiLaTiS" (ένα γράμμα κεφαλαίο – ένα μικρό) ενώ εκείνος έχει την λέξη "ixnilatis" (όλα με μικρά).


Κρίμα καημένε και σε είχα για σοβαρό।

5 σχόλια:

Alkiviadis είπε...

Δυστυχώς Παναγιώτη έχει χαθεί το μέτρο.
Δεν έχω δει κανέναν κυνηγό, να προσπαθεί να μυήσει κάποιον στο κυνήγι με το ζόρι. Οι πολέμιοι όμως του κυνηγιού μεταχειρίζονται όλα τα μέσα.
Δεν μπορούν να καταλάβουν το πιο απλό πράγμα που είναι και η αρχή του κακού. Ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάει σε ένα κατάστημα και να αγοράσει κυνηγετικό όπλο χωρίς να έχει σχέση με το κυνήγι.
Έτσι, κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στα πλαίσια του νόμου.
Όσο για την κακοήθεια εναντίον σου, αφού το ανακάλυψες, βγήκε υπέρ σου.

Melissocosmos είπε...

Παναγιώτη δυστυχώς ορισμένοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο ζωής κάποιων άλλων, ενώ έχουν την απαίτηση οι άλλοι να κατανοούν τον δικό τους τρόπο ζωής.
Θέλω να πω ότι ο κυνηγός αρέσκεται και καλά κάνει να θέλει να κάνει μια βόλτα στη φύση με το όπλο του και να κυνηγήσει.
Ίσως αυτό και να είναι ενστικτώδες κατάλοιπο μια άλλης εποχής του ανθρώπου.
Εγώ κρατάω στα θετικά πάντως ότι ο κυνηγός έχει λόγους να υπεραγαπάει και να προστατεύει το περιβάλλον.
Κάποιος άλλος αρέσκεται να πάει στο γήπεδο με το άλλο του όπλο το ρόπαλο πχ η την φωτοβολίδα, να βρίσει να εκτονωθεί και να τσακωθεί.
Και οι δυο κάνουν καλά, γούστο τους και καπέλο τους και των δυο, αν και ο δεύτερος χαλάει κάποιους άλλους που θέλουν ειρηνικά να δουν τον αγώνα.
Όμως ο ένας δεν μπορεί να κατηγοράει τον άλλον ότι αυτός κάνει τον σωστό τρόπο ζωής ενώ ο άλλος είναι κότα, γυναίκα με φούστες κτήνος κτλ κτλ.
Προσωπικά εγώ υπήρξα κυνηγός και διατηρώ το δικαίωμα που έχω να πάρω το ντουφέκι μου όποτε μου καπνίσει να κατεβώ στον ομαλό…
Είμαι υπερήφανος που γνώρισα την φύση από πολύ κοντά και ήρθα κοντά στην πραγματική ζωή, μακριά από τις τσιμεντουπόλεις.
Είμαι σίγουρος ότι μου πρόσφερε πολλά και δεν το αλλάζω με καμιά εμπειρία.
Θεωρώ το κυνήγι τρόπο ζωής και σέβομαι τα χόμπι και τις συνήθειες των άλλων παρ όλο που πολλά από αυτά δεν τα κατανοώ.
Πράξεις συκοφάντησης σαν κι αυτή πρέπει όλοι να τις καυτηριάσουμε.
Οι έντιμοι πολίτες πρέπει να έχουν το θέρος να υπογράφουν τα λεγόμενα τους όσο σκληρά κι αν είναι.
Κι όχι να πλαστογραφούν υπογραφές για να περάσουν τα γελοία μηνύματα τους.

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Παναγιώτη αν πρόσεξες η επιβεβαίωση ότι είναι πλαστό το σχόλιο εκτός της γραφής Ixnilatis δεν "βγάζει" και τηνφωτογραφία σου όπως στο επόμενο δικό σου σχόλιο !!!

markos aliprantis είπε...

Πάνο βαρέθηκα πια να εξηγώ και να κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν γι'αυτό όσοι είναι αντικυνηγοί τους έχω γραμμένους.

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Μάρκο ηρέμησε !!
Οχι έτσι.