24.2.10

Εκεί που μας χρωστούσαν ... μας πήραν και το βόδι!

Αυτό είναι το εξώφυλο του περιοδικού FOCUS στη Γερμανία!


Ένα άθλιο εξώφυλλο επέλεξε το γερμανικό περιοδικό Focus, για να επιτεθεί και πάλι στην Ελλάδα, όπως το συνηθίζουν το τελευταίο διάστημα και τα γερμανικά έντυπα.
Επέλεξε λοιπόν να παρουσιάσει την Αφροδίτη της Μήλου, σε επεξεργασία Photoshop, τυλιγμένη από τη μέση και κάτω με την ελληνική σημαία, να κάνει «τη γνωστή χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο».
Και σίγουρα δεν πρόκειται για χιούμορ, αφού το άθλιο φωτομοντάζ συνοδεύεται από τον επίσης άθλιο κεντρικό τίτλο «Απατεώνες στην ευρω-οικογένεια» και τον υπότιτλο «Μας στερούν τα χρήματά μας και τι γίνεται σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία».


ΥΓ) Η δική μας απάντηση:
Μήπως είναι η ώρα να απαιτήσουμε τις Πολεμικές Αποζημιώσεις που μας οφείλουν οι Γερμανοί από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο;



Από Κ. Δαβανέλος

2 σχόλια:

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Τους στερούμε γιατί ? Γιατί :
Ακόμα μυρίζουν τα αποκαΐδια στα χωριά μας απ τα Γερμανικά και Ιταλικά στρατεύματα και οι ρεματιές είναι γεμάτες με μνημεία εκτελεσθέντων πατεράδων μας και αδερφών των. Μας κατάστρεψαν μας ισοπέδωσαν αλλά δεν μας κατακτήσαν με τα όπλα τώρα ήρθαν δήθεν να μας ξαναχτίσουν και μας κατακτήσαν με τα aldi και τα λοιπά και μας αρπάζουν ότι μας απόμεινε.
Αλλά πρέπει κανένας μας να μην διαβαίνει το κατώφλι τους.

IxNiLaTiS είπε...

Θεοδόση, πράγματι θα πρέπει η Γερμανία να μας αποδώσει ότι έκλεψε και ότι έσφαξε και έκαψε. Ακόμα δεν έχουν επιστρέψει τον χρυσό που πήραν στην κατοχή από τα χρηματοκιβώτια της Τράπεζα της Ελλάδος.

ΑΛΛΑ !!! Αυτά πρέπει να επιστραφούν εκεί που αρπάχθηκαν, και να αποζημιώσουν τις περιοχές αυτές που έκαψαν, αποζημιώνοντας τους συγκεκριμένους κατοίκους, και όχι με το να παραγράψουν τα χρέη που δημιουργήθηκαν από τους άλλους δυνάστες μας, αυτούς που έχουν διαλύσει το Ελληνικό κράτος με τις απάτες και την ρεμούλα.

Τότε οι αποζημιώσεις αυτές που θα δοθούν από τους κατακτητές θα έχουν πάει στις τσέπες των λωποδυτών.
Την κρίση να πληρώσουν οι πολιτικοί που μας έφεραν εδώ, τα golden boys, και οι κρατικοδίαιτοι μεγαλοεργολάβοι που ρήμαξαν το κράτος.

Οι αποζημιώσεις των Γερμανών πρέπει να μπουν στις τσέπες του Ελληνικού Λαού και όχι στις τσέπες εκείνων που κλέβουν τον Ελληνικό Λαό.