30.3.20

Σχετικά με: "Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζόμενου"

Εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της πολιτικής προστασίας εδώ σε μορφή  pdf και DocX (ms word). Συμπληρώνω τα στοιχεία μου και ότι βλέπετε με κόκκινα γράμματα. 

Bάλτε τις ώρες που χρειάζεστε να κυκλοφορείτε. 


Το γκρίζο πεδίο οι μελισσοκόμοι δεν χρειάζεται να το συμπληρώσουμε εκτός κι αν εργάζεστε ως υπάλληλοι μελισσοκόμοι σε κάποιον άλλον μελισσοκόμο, και μόνον τότε συμπληρώνετε τα στοιχεία του εργοδότη σας. 

Προσέξτε όμως!  Αν εργάζεστε στα δικά σας μελίσσια και δεν έχετε εργοδότη, υπογράφετε την δήλωση εσείς οι ίδιοι.  Αν έχετε εργοδότη και συμπληρώσετε το γκρίζο πεδίο, τότε είναι ο εργοδότης σας εκείνος που πρέπει να την υπογράψει και όχι εσείς.Συμπληρώστε το έγγραφο μόνον  μία φορά (όχι κάθε φορά που πάτε στα μελίσσια σας) και το έχετε πάντα μαζί σας, μαζί με την ταυτότητά σας και το μελισσοκομικό βιβλιάριο. 

Όποιος έχει διαφορετική αντίληψη παρακαλώ να την καταθέσει εδώ, μήπως βγάλουμε άκρη.

Παραθέτω και εικόνα της ιστοσελίδας. Κατεβείτε κάτω μέχρι να βρείτε αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Σε κόκκινο κύκλο είναι τα αρχεία που μας ενδιαφέρουν. 


2 σχόλια:

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Πάνο, η Αν. Αττική είναι περιφερειακή ενότητα και ο διοικητής της Αντιπεριφερειάρχης. Η περιφέρεια είναι η Αττική, θα έλεγα μην περιοριζόμαστε μόνοι μας χωρίς λόγο. Φιλικά!

IxNiLaTiS είπε...

Μα δεν θέλω καθόλου να περιοριζόμαστε. Η περιφερειακή ενότητα που βρίσκομαι είναι η "Αν. Αττικής". Η Αττή είναι χωρισμένη σε (μάλλον) 4 περιφερειακές ενότητες. Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Ανατολικού τομέα Αθηνών και Δυτικού τομέα Αθηνών. ... Αν τα λέω καλά...

Και από όσο ξέρω δεν περιοριζόμαστε με αυτό το χαρτί, αφού μπορούμε να γράψουμε όλες τις περιοχές που διατηρούμε μελίσσια.