12.3.13

Ξένες Εταιρείες Αρπακτικών αγοράζουν τα Δάνεια των Ελλήνων.

Ξένες Εταιρείες Αρπακτικών αγοράζουν τα Δάνεια των Ελλήνων.Η ονομασία τους είναι “distress funds”.
Σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει “Κεφάλαια που Επενδύουν στη Δυστυχία”.
Εκπρόσωποι αυτών των funds βρίσκονται τώρα στην Αθήνα και διαπραγματεύονται με τις Τράπεζες την εξαγορά δανείων που οφείλουν οι Έλληνες ιδιώτες σε αυτές.
Βέβαια η εξαγορά γίνεται σε τιμή πολύ χαμηλότερη από την ονομαστική : Οι προσφορές που δίνονται για τα δάνεια από τις ξένες εταιρείες ξεκινούν από το 5% της αξίας τους, όταν πρόκειται για καταναλωτικά δάνεια που δεν εξοφλούνται, και φτάνουν μέχρι το 45-50% όταν πρόκειται για δάνεια με υποθήκη.
Όταν ολοκληρωθούν τέτοιες “αγορές”, οι δανειολήπτες θα βρεθούν να χρωστούν το δάνειο πλέον στις ξένες ΑΜΕΙΛΙΚΤΕΣ εταιρείες, οι οποίες θα ξεκινήσουν διαδικασίες είσπραξης.
Τούτο θα συμβεί μόλις λήξει η περίοδος προστασίας που υπάρχει μέχρι τέλος του 2013 από τους πλειστηριασμούς για την πρώτη κατοικία και για οφειλές μέχρι 180.000 ευρώ.
Υπάρχουν δικαιολογημένοι φόβοι ότι τότε και αναμένεται να αρχίσουν εντατικές κατασχέσεις και πλειστηριασμοί σπιτιών και περιουσιών , ως διαδικασία είσπραξης.
Είναι φανερό ότι μπαίνουμε στα τελικά στάδια ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.
Πέρα από την κρατική κυριαρχία, τον εθνικό πλούτο και τα ατομικά δικαιώματα , έρχεται τώρα η σειρά της εναπομείνασας ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων να περάσει στα χέρια των Αρπακτικών.
Η κατάσταση ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία και ανθρώπινη αντοχή.
 
Μόνη Δίκαιη Λύση τώρα είναι η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.
Γίνε και εσύ μέρος της.
www.1millionsignatures.eu  

3 σχόλια:

glam είπε...

Μα δεν είναι δίκαιο, όποιος δεν πληρώνει το δάνειό του , να του κατάσχουν το σπίτι;
Αυτός που το πληρώνει @αλάκας είναι!
Τα χρήματα των δανείων είναι από καταθέσεις συναθρώπων μας, πρέπει να τα χάσουν;

IxNiLaTiS είπε...

Βλέπω ότι δεν καταλαβαίνεις ή μάλλον κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Γι αυτό σου λέω (και θα μείνει γραμμένο εδώ να το διαβάζουμε μετά) ότι οι Έλληνες θα χάσουν και σπίτια και καταθέσεις και την ίδια τους την χώρα.

Αυτό το δόλιο σχέδιο είναι μεγάλο και παγκόσμιο.
Και καλά εμείς οι Έλληνες ... πές πως είμαστε λαμόγια και τεμπέληδες. Το πρόβλημα αυτό το έχουν και άλλα κράτη και εξαπλώνεται τάχιστα και αλλού. Όλοι οι λαοί λαμόγια και τεμπέληδες είναι;

IxNiLaTiS είπε...

Όχι δεν είναι χρήματα από καταθέσεις συνανθρώπων μας. Είναι χρήματα πλασματικά (virtual) που δημιουργήθηκαν από το "σύστημα" και δεν είναι τίποτε άλλο από αριθμοί στα κομπιούτερ τους.
Που είναι ο χρυσός της Ελλάδας οεο ?